Stockholm

Chris Brown misshandlade Rihanna

Sångaren ska ha misshandlat sin egen flickvän.


Läs mer

LOS ANGELES. Superstjärnan Rihanna skulle egentligen uppträda på gårdagens Grammygala. Men hon dök aldrig upp. Det gjorde inte Brown heller, som också skulle sjunga på galan.

Det var under söndagskvällen som ett samtal kom in till larmcentralen angående ett gräl. När polis anlände till platsen hade en kvinna misshandlats. Enligt polis pekade kvinnan ut Chris Brown som gärningsmannen. Nu avslöjar källor att det var Rihanna som misshandlades.

"Brown och kvinnan befann sig i ett fordon i Los Angeles, när de började gräla, enligt kvinnan. Bråket eskalerade när de klev ur bilen. Kvinnan uppvisade synliga skador och pekade ut Brown som gärningsmannen", står det i polisrapporten.

Vänner till paret är chockade över det inträffade.

– Chris är en bra kille, han är väluppfostrad, uppgav en källa, skriver Fox News.

Chris Brown hade redan lämnat brottsplatsen när polis anlände.

– Brown är misstänkt och vi letar efter honom...vi skulle väldigt gärna vilja prata med honom, sade en talesman från polisen, enligt PopCrunch.

Sångaren lämnade senare in sig själv till polisen och förhördes. Brown släpptes mot en borgensumma på 50 000 dollar. Rihanna ska ha lämnat in en anmälan mot Brown, men ville inte skriva in sitt namn i protokollet, skriver MediaTakeOut. Enligt källor ska hon ha förts till sjukhus med en blåtira.

Se mer om händelsen.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.