Söndag 13 Jun
Stockholm

Desirée Nilsson - vännerna och fienderna

1 av 8
2 av 8
3 av 8
4 av 8
5 av 8
6 av 8
7 av 8
8 av 8

Nyheter24 har karlagt Desirée Nilssons vänner och fiender.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta

Namn: Desirée Gabriella Mykkänen Nilsson.

Född: 2 augusti 1994.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 370 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.desireenilsson.se

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Desirée "Dessie" Nilsson.

I den självbetitlade bloggen har man under åren kunnat följa Desirée ”Dessie” Nilssons många berg- och dalbanor av krossade eller nyfunna vänskaper, och konstanta bråk med diverse ovänner.

Vänner

– Mina bästa vänner är Alma och min pojkvän. Alma har synts hela tiden i bloggen, och vi har varit kompisar i många år, säger Desirée till Nyheter24.

Tillsammans med pojkvännen, som i bloggen har förblivit anonym, har ”Dessie” köpt en lägenhet, där även hennes hund Coco bor tillsammans med paret.

– Jag och min pojkvän har varit tillsammans i sju månader, och han har verkligen fått mig att förändras.

I bloggens begynnelse kunde man följa Desirée med bästa vännen Paulina ”Paow” Danielsson - som driver bloggen Paow.se - och under åren har läsarna fått bevittna otaliga händelser mellan de båda bloggerskorna.

I juni 2009 gick det dock snett mellan vännerna, och på sin blogg beskriver Desirée kulmen av bråket såhär:

"En liten fjortis vid namn P kommer fram och puttar till mig när vi är på klubben, och skriker "Din jävla hora!!" och sen loskar mig i ansiktet och tar verkligen i allt vad hon hade & slår till mig tre gånger med handflatan."

Än idag verkar stämningen mellan de båda vara en aning kylig.

– Vi har ingen speciell relation. Vi umgås inte och pratar inte med varandra. Jag läser inte hennes blogg ens, och ärligt talat så bryr jag mig inte direkt. Detsamma gäller Kissie, säger Desirée till Nyheter24.

Fiender

– Jag skulle inte säga att jag har några fiender i dag. Självklart finns det folk som ogillar mig, och som jag ogillar tillbaka, men jag har ingen riktig fiende.

Trots att fiender alltså i dag saknas på Desirées kontaktlista, så verkar det inte alltid ha varit fallet. Till Amir Akrouti, som driver Gaybloggen, skrev hon i april 2009 följande:

"TILL AMIR… BÖGJÄVEL.

Falska jävel. Kommer du ihåg innan? När vi såg varandra skrek vi ord som "Jävla bög" "fjortisfitta" osv? Men du skrev förlåt till mig, vilket var bra gjort, det var starkt.

Vi bestämde oss för att ses, och vi märkte att vi matchade. Som du vet så bråkade ju jag & Kissie, så du pratade med henne och kollade ifall det var okej med henne att du var min vän. När hon senare sa att det inte var okej så slutade du helt plötsligt höra av dig… 

Du smörar verkligen för Kissie, jag förstår inte det... Du är verkligen en bra person, och är mogen. Men så som du håller på, ljuger & kastar bort dina vänner, är bara S K I T.  Du är förjävlig Amir, du borde lära dig hur man tar hand om sina vänner... Börja bete dig moget, väx upp! Du vill bara få besökare genom alla, omogna SNORUNGE!"

I bloggvärlden verkar det som att man kan skriva nästan vad som helst och komma undan med det. Skulle du kunna säga allt det du har skrivit i bloggen till personen öga mot öga?

– Jag vet faktiskt inte. Idag skulle aldrig slänga skit på någon eftersom jag inte tjänar på det. Förut kunde jag skriva en massa om de andra bloggarna utan att jag egentligen kände dem.

– Amir har jag träffat ett par gånger, och vi har festat ihop. När vi sedan bråkade så kastade jag mer skit på honom än vad jag egentligen borde - sett utifrån hur mycket jag kände honom. Hela grejen var egentligen obetydlig, säger Desirée till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela