Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson - vänner och fiender

1 av 6
2 av 6
. Foto: Nyheter24
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Storbloggerskan Paulina "Paow" Danielsson har omtalade vänskaper och en rad stora bloggbråk i bagaget. Nyheter24 har koll på vilka som i dag är hennes älskade vänner och bittra fiender.


Läs mer
Fakta

Namn: Paulina Danielsson.

Född: 14 oktober 1993.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 515 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.paow.se.

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Paulina "Paow" Danielsson.

17-åriga Paulina "Paow" Danielsson har över en halv miljon läsare i veckan på sin privata blogg, och kvalar därmed in på listan som en Sveriges största bloggerskor.

Under åren har läsarna bland annat kunnat ta del av hätska dispyter med bittra fiender som Kissie, och ordentlig bloggdramatik med den forna bästa vännen Dessie.
 

Vänner

Paulina har öppet berättat om sitt relativt stormiga förhållande med bloggaren Hugo Rosas - känd från att ha dejtat Linda Rosing i teverutan.

I dag verkar dock turbulens och otrohetsskandaler vara ett minne blott, och pojkvännen är nu Paulinas största stöd.

–  Det är egentligen bara Hugo som jag räknar som min bästa vän. Förutom honom så har jag inte så jättemånga vänner som jag känner särskilt bra faktiskt, berättar Paulina för Nyheter24.

Är det bloggens fel?

– Ja, det är det absolut. Det beror både på att folk blir avskräckta av bloggen, och av att det är så lätt för människor att bli vän med en känd person. Det är bara ett klick på Facebook som räcker.

– Man märker ganska fort om det är någon som vill bli vän med Paow eller Paulina. Fast egentligen så spelar det inte så stor roll, man kan ju vara vänner ändå. Däremot är jag nog mer försiktig med vad jag berättar för sådana människor.
 

Paulinas pojkvän Hugo gästbloggar:

 

Fiender

Genom bloggen har Paulina uttryckt ilska och irritation över en rad kända namn - och bland fienderna hon har i dag finns det en person som upprör henne allra mest.

– Alla fiender jag har håller jag nära mig - förutom Kissie förstås. Men i mina ögon är hon knappt värd att nämna. Jag orkar inte med henne längre och ärligt talat så tycker jag att hon är en riktig sopa, förklarar Paulina för Nyheter24.

Vad händer om du träffar Kissie på stan?

– För ett tag sen så hade det inte varit några problem. Men det var innan hon sparkade mig, när vi båda besökte en nyöppnad restaurang. Hon blev irriterad över att jag var där så hon försökte slänga ut mig och säga till alla att jag drack alkohol som minderårig. Efter det skulle jag aldrig hälsa på henne om vi träffades.

– Även om vi har väldigt många gemensamma vänner så kan vi inte umgås nu. Hon vägrar att släppa den stolthet hon har och sätta sig för att äta middag med våra gemensamma kompisar. I hennes värld har jag förstört en massa för henne.

Hur äkta är de här bloggbråken egentligen?

– Vad jag vet så har alla mina bråk varit äkta, utom kanske något bråk som jag och Hugo hade i början av vårt förhållande. Även alla bråk som Kissie och Amir har haft är äkta.
 

Relationen med Desirée "Dessie" Nilsson

Sedan bloggens start har läsarna kunnat följa Paulina på allsköns upptåg med den forna bästa vännen och tillika storbloggerskan Desirée "Dessie" Nilsson.

Efter en rad bråk och ömsesidig smutskastning håller bloggerskorna sig dock numera långt ifrån varandra.

– Vi har någon slags avundsjuk kärlek till varandra. Vi är glada för varandras skull, men tidigare så har vi varit otroligt elaka mot varandra. För ungefär ett halvår sedan så fick jag nog. Hon har ringt och kallat mig både det ena och det andra.

– Nu är vi vänner, men håller varandra på avstånd. Ärligt talat så skiter jag till exempel fullständigt i vem hennes "hemlige" pojkvän är, säger Paulina till Nyheter24.
 

Dessie & Paow under sina glansdagar:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.