1 av 2
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press
2 av 2
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Maria Montazami dissar TV4:s succéprogram

Hemmafrun vägrar, trots upprepade övertalningsförsök, att ställa upp i TV4:s stora tittarsuccé.


Maria Montazami, känd som tofsälskare och hemmafru i teveserien Svenska Hollywoodfruar, syntes in i senaste delfinalen av Let's Dance 2011- som budbärare av kvällens resultatkuvert.

– Let's Dance är fruktansvärt roligt och alla är så himla duktiga, uttryckte Maria efter sändningen.

Ett eget deltagande i tävlingen - som är TV4:s mest sedda program - är dock inget som står på önskelistan för kändisfrun.

– Jag har blivit tillfrågad flera gånger om att vara med, men du kan ju tänka dig själv. Maria Montazami på dansgolvet är inget ni vill se.

– En positiv grej är ju i och för sig att man blir smal av att dansa, så det skulle väl vara den enda anledningen i så fall, säger hon till Nyheter24.

Om hon mot förmodan skulle ställa upp i programmet, så finns det en danspartner hon ser framför andra.

Frank Andersson är ju en riktig superdansare. Det var förvånande med tanke på att han är en så stor kille - precis som jag är en stor tjej. Honom hade jag absolut kunnat tänka mig att ställa upp med.

Vem är du vanligtvis på dansgolvet?

– Är jag ute och dansar med mina kompisar så är jag först ut på golvet. Mina dansmoves är väldigt snygga, även om mina barn tycker att jag är jättetöntig och inte alls cool. Jag gör mitt bästa för att kopiera mina äldre tonåringars steg och danser, säger Maria till Nyheter24.

/
/
TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!