Onsdag 22 Sep
Stockholm

Pascalidou: Det är bara att buga och hålla käften

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Alexandra Pascalidou har under sin tid i Let's Dance 2011 blivit adhd-diagnostiserad av Frank Andersson och fått kritik av juryn för att vara överenergisk. För att lyckas i tävlingen har hon nu funnit en ny taktik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att brottarlegenden och Let's Dance-deltagaren Frank Andersson i veckan uttalade sig och ställde en adhd-diagnos på den energiska Alexandra Pascalidou var det under fredagens delfinal dags för journalisten att ge tillbaka.

När den tidigare stundtals kritiska juryn lämnat sina omdömen, som denna vecka innehöll beröm för Alexandras lugnare framtoning, förklarade hon veckans framgång som ett resultat av ny medicinering.

– Eftersom Frank Andersson satte en adhd-diagnos på mig, så har jag tagit ett jättebra piller i kväll, skojade hon.

Trots att Alexandra under sändningen valde en skämtsam ton, så ligger det en del allvar bakom yttrandet.

– Jag har oändligt mycket energi, vilket jag bara är glad över. Men efter Franks utlåtande är det dags att gå och bli undersökt på riktigt. Jag behöver veta om jag får en diagnos, säger hon till Nyheter24.

Var det okej att Frank diagnostiserade dig på det där viset?

– Frank är en av mina bästa vänner i den här tävlingen, så det är absolut inga hard feelings mellan oss.

Även juryn har kritiserat dig för att vara för "på" och överambitiös. Har de varit för hårda?

– Jag tänker inte uttala mig om det. De ska ju kunna sitt jobb, och för min del gäller det bara att hålla käften och buga vänligt - trots att det inte alls är min stil egentligen, berättar Pascalidou för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela