Michael Brinkenstjärna.
1 av 3
Michael Brinkenstjärna. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Michael Brinkenstjärna.
2 av 3
Michael Brinkenstjärna. - Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX /
3 av 3
- Foto: EEROBILD / All Over press

Tevestjärnan: "Brinkenstjärna tjallar på Hedman"

Lyxfällan-deltagaren och tillika Magnus Hedmans gamla turnékollega, Vanita Bergman, kastar sig in i debatten om Brinkenstjärna och Magnus Hedman.


Några minuter före Magnus Hedmans deltagande i Malou efter tio skickade kändismanagern Michael Brinkenstjärna ut ett pressmeddelande där han uppgav att Magnus Hedman var ny marknadschef för Brinkenstjärna AB.

Det fick sportjournalisten Patrick Ekwall att på sin blogg skriva:

– Det kändes väl ändå sådär…jag trodde att Magnus framför allt satt där för att ge sin syn på några jobbiga år. Och så får man vet att det också var någon form av pr-kupp.

Men att intervjun skulle vara någon pr-kupp vill Hedman inte kännas vid.

– Det var inte under några omständigheter en pr-bluff. Det var den mest genuina Magnus Hedman som någonsin suttit i en soffa som deltog i intervjun igår. De som påstår något annat har inte sett intervjun. Det är klart att fok har rätt att tycka och tänka men den riktiga versionen kommer från min mun, säger Magnus Hedman till Dagens Media.

Magnus Hedman dementerar också uppgifterna om att han skulle vara ny marknadschef för Brinkenstjärna AB.

– Jag är absolut ingen marknadschef. Jag har precis valt att tala ut om mitt tidigare liv och nu börjar en resa som jag måste göra själv. Men när jag väl sätter igång på allvar är det i egen regi, säger han till Dagens Media.

Nu ger sig Lyxfällan- och Bartenderskolandeltagaren Vanita Bergman in i karusellen. Hon har deltagit i Michael Brinkenstjärnas barturnéer och har inte mycket gott att säga om kändismanagern.

– Magnus Hedman kallar han för sin bästa vän. Sitter och tröstar och klappar Hedman på ryggen när Hedman är deppig för dåliga rubriker om sexköp. I själva verket är det Micke som ringt in och tjallat till tidningen för att han själv ska tjäna pengar på rubriken, men det vet inte Hedman, skriver hon på sin blogg.

Nyheter24 har sökt Michael Brinkenstjärna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!