Måndag 20 Sep
Stockholm

Rebecca och Fionas manager: "Hoppas Kullenberg bryter höften"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Efter Anette Kullenbergs attack mot dj-duon skriver deras manager, Henrik Augustin, att han hoppas att Kullenberg "halkar och bryter höften". Ögonvittnen beskriver Kullenberg som påtagligt berusad under prisutdelningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under gårdagens prisutdelning av Citypriset som kolumnisten Anette Kullenberg agerade prisutdelare. Flera personer på plats uppfattade Kullenberg som påtagligt berusad, bland annat glömde hon att läsa upp vilka de nominerade var och gick i stället direkt på vinnarna.

När dj-duon Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick presenterades som vinnare frångick hon manus och sa i stället att de ”horat runt i hela stan”, och att de hade ”legat med allt och alla på alla kajer”.

Det fick dj-duons manager, Henrik Augustin, att gå i taket. På sin Twitter kommenterade han snabbt incidenten genom att skriva att han hoppas Kullenberg "halkar och bryter höften".

– Man kan säga att Rebecca och Fiona är kvinnornas svar på manliga svin, de har gett suggorna ett ansikte. Det finns ju en massa karlar som är ute och raggar och hamnar i säng hos olika damer, säger Kullenberg själv i efterhand till Dagens Media.

Nyheter24:s nyhetschef, Eric Rosén, var på plats och berättar om händelseförloppet.

– Fionas pojkvän reagerade väldigt kraftfullt och stormade ut trots att hon försökte hålla kvar honom. Men även hon var märkbart irriterad. Och det är klart. Man ska ju ogärna kalla folk för horor. Att göra det baserat på att de är ute och festar och lever om gör ju det hela ännu mindre okej.

Kommentera
Kopiera länk
Dela