Innelistan: Stockholm

- 11/02/2011, 14:27 -
1 av 6

Tomas Oneborg / SvD / Scanpix

Alexandra "Kissie" Nilsson.
2 av 6

Alexandra "Kissie" Nilsson.

Nyheter24

Anette Kullenberg.
3 av 6

Anette Kullenberg.

Dan Hansson / SvD / SCANPIX

Efter en sminkfri vecka tar Carolina Gynning fram läppglanset och mascaran igen. Här med sin pojkvän Alexander Lydecker på invigningen av Discovery Channels nya kanal TLC i Stockholm.
4 av 6

Efter en sminkfri vecka tar Carolina Gynning fram läppglanset och mascaran igen. Här med sin pojkvän Alexander Lydecker på invigningen av Discovery Channels nya kanal TLC i Stockholm.

EEROBILD/All Over Press

5 av 6

6 av 6

Nyheter24:s Quetzala Blanco har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Stockholm den här veckan.

1. Snökaoset Snökaoset är inte behagligt, kollektivtrafiken är v i d r i g (det är kallare i tunnelbanorna än i Taxi Stockholm, samt någon tondöv sociopat spelar dragspel) men det verkar komma som en intervention för SL. Lite som när Charlie Sheens familj vädjar om att han ska checka in på rehab, typ.

2. Carolina Gynning Vad vi pratat om mest? Att Carolina Gynning har kört en sminkfri vecka. Och varit snyggare än någonsin.

3. Fängelsekärlek Hundratals kvinnor har skickat brev till dörrvakten Fadde i fängelset. Nu är det väl bara en tidsfråga innan någon försöker smuggla in en bågfil i en brödlimpa?

4. Pro-Ana Bloggerskan Kissie börjar närma sig en livsfarlig gräns. Hon äter enbart barnmat, hänger på thinspiration-bloggar och tushar sina bilder med Biafrabarn som förebild istället för Barbie.

5. Burning down the house? På söndag visas filmklassikern Wallander på teve. Citerar min kollega Eric Rosén som skrev följande på Twitter: "Jag tänker riva ner den här JÄVLA klubben till GRUNDEN." Wallander går på Gubbrummet?"

UTE:

Anette Kullenberg Cissi Vallin, kom tillbaka, allt är förlåtet!

Kokain Stockholms klubbelit, mediaslyngel och annat löst folk har slutat med kokain. Inte för att det är dyrt eller livsfarligt utan för att det helt enkelt är totalt ute nu när alla barbiefjortisbloggarna är hemma och käkar tacos, drar kola och drar ut på yxiga klubbar i Stureplans utkanter.

Modeveckan Modeveckan är äntligen över i Stockholm. Jo, jag vet att det är ett lyxproblem men vi har varit totalt invaderade av skitnödiga stylistmiffon, anorektiska sondmatsmodelloffer och asfula kläder i vad som känts som ett helt årtionde. Den här veckan står vi i barer och ljuger och berättar om alla visningar vi missade, och påpekar någon att de sett en mingelbild på en så kör man bara en Victor Ward.