1 av 6
- Foto: Tomas Oneborg / SvD / Scanpix
Alexandra "Kissie" Nilsson.
2 av 6
Alexandra "Kissie" Nilsson. - Foto: Nyheter24
Anette Kullenberg.
3 av 6
Anette Kullenberg. - Foto: Dan Hansson / SvD / SCANPIX
Efter en sminkfri vecka tar Carolina Gynning fram läppglanset och mascaran igen. Här med sin pojkvän Alexander Lydecker på invigningen av Discovery Channels nya kanal TLC i Stockholm.
4 av 6
Efter en sminkfri vecka tar Carolina Gynning fram läppglanset och mascaran igen. Här med sin pojkvän Alexander Lydecker på invigningen av Discovery Channels nya kanal TLC i Stockholm. - Foto: EEROBILD/All Over Press
5 av 6
6 av 6

Innelistan: Stockholm

Nyheter24:s Quetzala Blanco har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Stockholm den här veckan.


1. Snökaoset Snökaoset är inte behagligt, kollektivtrafiken är v i d r i g (det är kallare i tunnelbanorna än i Taxi Stockholm, samt någon tondöv sociopat spelar dragspel) men det verkar komma som en intervention för SL. Lite som när Charlie Sheens familj vädjar om att han ska checka in på rehab, typ.

2. Carolina Gynning Vad vi pratat om mest? Att Carolina Gynning har kört en sminkfri vecka. Och varit snyggare än någonsin.

3. Fängelsekärlek Hundratals kvinnor har skickat brev till dörrvakten Fadde i fängelset. Nu är det väl bara en tidsfråga innan någon försöker smuggla in en bågfil i en brödlimpa?

4. Pro-Ana Bloggerskan Kissie börjar närma sig en livsfarlig gräns. Hon äter enbart barnmat, hänger på thinspiration-bloggar och tushar sina bilder med Biafrabarn som förebild istället för Barbie.

5. Burning down the house? På söndag visas filmklassikern Wallander på teve. Citerar min kollega Eric Rosén som skrev följande på Twitter: "Jag tänker riva ner den här JÄVLA klubben till GRUNDEN." Wallander går på Gubbrummet?"

UTE:

Anette Kullenberg Cissi Vallin, kom tillbaka, allt är förlåtet!

Kokain Stockholms klubbelit, mediaslyngel och annat löst folk har slutat med kokain. Inte för att det är dyrt eller livsfarligt utan för att det helt enkelt är totalt ute nu när alla barbiefjortisbloggarna är hemma och käkar tacos, drar kola och drar ut på yxiga klubbar i Stureplans utkanter.

Modeveckan Modeveckan är äntligen över i Stockholm. Jo, jag vet att det är ett lyxproblem men vi har varit totalt invaderade av skitnödiga stylistmiffon, anorektiska sondmatsmodelloffer och asfula kläder i vad som känts som ett helt årtionde. Den här veckan står vi i barer och ljuger och berättar om alla visningar vi missade, och påpekar någon att de sett en mingelbild på en så kör man bara en Victor Ward.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan
Senaste nytt

Försenad Madonna stämd – igen

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.