Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Innelistan: Malmö

- 11/02/2011, 14:24 -
1 av 4

Privat

2 av 4

Privat

3 av 4

Privat

4 av 4

Privat.

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.

 

Inne

1. Mocca

Vem kunde ana att Triangelns bakgator skulle gömma detta smultronställe. Med sina oslagbara pastasallader och väldigt trivsamma atmosfär är Mocca utan tvekan den perfekta oasen för alla fikaälskare. Här kan utan tvekan flera timmar spenderas tillsammans med en god vän och en kopp kaffe.

2. Made by no one

Vi tackar tjejerna bakom second hand butiken Made by no one som förser malmöinvånarnas garderober med unika och personliga plagg. Ett besök till denna modeguldgruva gör inte någon besviken. Förutom snygga kläder erbjuder denna butik även egendesignade tygpåsar som jag kan lova sätter igång habegäret.

3. Etagé

I takt med att veckan börjar närma sig fredag och helg börjar samtidigt malmöbornas fötter längta efter att få dansa loss. För att säkra fredagens utgång bör du ställa in siktet på nattklubben Hipp som garanterar en mycket underhållande kväll. Med två dansgolv, tre barer och väldigt många partysugna människor kan väl inget gå fel?

4. "Laserturken"

Tvivlar på att denne man behöver någon närmare beskrivning. Ingen har väl missat citatet "Jag ska göra kaos med han" som sprider sig som en löpeld över Sverige.

5. Chris Mhina

Utan tvekan ett namn att lägga på minnet. För någon månad sedan kunde vi se hans första musikvideo spelas in i Malmö och bara några veckor efter releasen har den nått höga visningssiffror på youtube. Förvånande om vi inte ser mycket av denne man i framtiden.

 

Ute

Espresso House

Denna kedja av fik som verkar befinna sig bakom varje husknut i Malmö. Skyhöga priser, mat som känns vara gårdagens rester och mysfaktor noll är ett koncept jag inte riktigt förstår mig på. Espresso House har gjort sitt i Malmö och nu är det dags för oss att vallfärdas till andra caféer.