- Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden

Quetzala Blanco: Agneta 4-ever

Nyheter24:s Quetzala Blanco gillar Agneta Sjödin.


Den här veckan har tevepersonligheten Agneta Sjödin, 43, hånats ganska brutalt. Det faktum att Agneta har förvandlat sin Facebook till ett kärleksfort där bara hon och hennes nya kärlek Peter Svensson kan rumla runt har retat gallfeber på många.

Parets kärleksbrev – som de skrev till varandra på sina respektive walls på alla hjärtans dag – har mejlats runt på samma sätt som dina tråkiga kollegor skickar Youtube-filmer där barn och/eller djur gör tokiga saker.

Agneta och Peter deklarerar sin kärlek så det slår härliga till – något som väckt uppröda känslor.

"Fy fan vad äckligt", "Man kräks ju", "Patetiskt". Så har det låtit. Jag läste deras konversation och jag har förmodligen förvandlats till Regina Lund men jag tyckte fan att det var jättefint, rörande till och med? Vissa skriver kärlekslåtar till varandra, andra, som till exempel Alex Schulman skriver en hel bok om sin kärlek och andra gör inte ett skit.

Men bara att kunna känna kärlek är inte så jävla vanligt, att den dessutom är besvarad är ju en chans på miljonen, vad jag har märkt i alla fall.

Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig!?, skrev Agneta bland annat på sin killes wall.

Tänk att vara någons läromästare. Att hitta kärleken i livet igen.

Det är barnsligt enkelt att skratta åt folk som är lyckliga, men det är inte lika lätt att vara vidöppen och både kunna ge och ta emot kärlek.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev