Innelistan: Malmö

- 17/02/2011, 11:52 -
1 av 3

Nyheter24

2 av 3

3 av 3

Nyheter24

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.

Inne

1. Nina Bucin

Tillsammans med maken David är Nina hjärnan bakom superhiten Redfellas. Denna juicebar förser Malmö (och snart även Köpenhamn!) med nyttiga och otroligt goda toast, sallader, smoothies, juicer, you name it! Tackar Nina och David för det fina välkomnandet man får varje gång man sätter sin fot på Redfellas och för att smoothien Mad Mango nu flyter i mina ådror.

2. Personalen på Lite off

Redan medan dörren öppnas in till lokalen känner jag hur den mysiga stämningen smyger sig på. Personalen bjuder på ett välkomnande leende och känslan av att vara en i gänget är omedelbar. Atmosfären och personalens utstrålning får dig att önska du kunde samla detta på burk och plocka med dig hem..

3. Babel

Känner du inte för att låta öronen fyllas av elektronisk dunka dunka musik denna fredagkväll? Babel står med öppna dörrar för att erbjuda dig en kväll med härligt barhäng och en massa grym musik.

4. Tjallamalla

På en liten gata mellan gågatan och Davidshall gömmer sig denna shoppingoas. Tjallamalla varvar trendiga second handplagg med snygga nya kollektioner och deras utbud av smycken kan inte beskrivas med ett annat ord än: underbart!

5. Timbuktu

Även om denna man inte är nykomling som malmöprofil har han tack vare sin musik en garanterad plats på innelistan. Med sin frisyr och härliga leende lyckas han gång på gång charma malmöborna och vi får ingen lyckad sommar utan att få uppleva Timbuktu på scen.

 

Ute

Rasism

Hat som byggs fördomar och ovetande, har vi inte fått nog av detta påhitt nu? Dags att öppna ögonen Malmö och inse att vi alla enbart är människor med samma grund och botten.