Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oksana och Chippens babylycka

- 25/02/2011, 10:57 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Christian och Oksana Wilhelmsson blir föräldrar i juni. Men graviditeten började dramatiskt. Nu flyttar paret hem till Sverige.

Oksana och Christian "Chippen" Wilhelmsson blir föräldrar.

– Jag och Christian får barn i juni. Det är väldigt svårt att beskriva upplevelsen som vi hade när vi fick reda på det. Det var väldigt känslosamt, säger hon till Aftonbladet.

I december drabbades Oksana av halsfluss och blev inlagd på sjukhus. För att inte skada fostret undvek läkarna in i det längsta att medicinera. Men Oksana lyckades inte bli kvitt sjukdomen och till sist blev hon tvungen att äta tabletter.

– Jag var väldigt sjuk, men förutom det har jag kommit lindrigt undan, jag mår inte ens illa berättar Oksana för Aftonbladet.

Nu flyttar paret hem till Sverige. Först att lämna Saudiarabien blir Oksana, och om tre månader följer Chippen efter.

– Jag tar en månad i taget. När jag börjar göra tester och sådant kommer det nog att slå mig ännu hårdare att jag faktiskt ska bli mamma. Vi ser verkligen fram emot det och längtar! Just nu känns det bara mysigt att jag har en levande varelse i kroppen som vi har skapat, säger Oksana.