Matilda Andersson.
1 av 2
Matilda Andersson. - Foto: Nyheter24
Matilda Andersson.
2 av 2
Matilda Andersson. - Foto: Nyheter24

Innelistan: Malmö

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.


Matilda Andersson

Matilda Andersson är modebloggerska bosatt i Malmö.

Besök hennes blogg här.

 

Inne

1. Victoria Park

I dessa gråa och tråkiga tider är det balsam för själen att skämma bort sig med en eftermiddagdag på spa. Victoria Park erbjuder klassiska massager som din kropp kommer tacka dig för och till och med plånboken tycker om.

 

2. Café Cosmopolitan

Denna vecka kan jag tipsa er om ett mysigt café beläget vid Djäknegatan. De veliga rekommenderas att redan innan ett besök på detta café börja fundera på vad som ska väljas då Café Cosmopolitan utbud av godsaker

 

3. Ebba & Rickard

Tyvärr fick vi för någon dag sedan säga hejdå till vårt kära malmöpar som var instängda i Big Brother huset. Tråkigt att de var tvungna att lämna på grund av personliga skäl men härligt att få höra skånska i rutan!

 

4. Restaurang Rebell

En nyöppnad restaurang belägen på Friisgatan i Malmö med Rebbel Ribs ni bara måste smaka! Unga killar som jobbar på lyxrestauranger i hela världen har vänt hem till Malmö och gör er själv en tjänst och gå dit.

 

5. Zlatan

Han platser på min lista varje vecka. Större än någonsin i Milano, bättre än någonsin och från Malmö.

 

Ute

Öresundstågen

Frågan jag ställer mig är varför dessa tåg aldrig kan gå efter tidtabellen. När det går så långt att Danmark hotar med att inte längre släppa in svenska tåg i landet på grund av de kraftiga förseningarna, då kan man undra vad det egentligen är som går fel..

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan: Malmö