Lördag 31 Jul
Stockholm

Sheen hotar att stämma Warner Bros

1 av 2
2 av 2

Charlie Sheen hotar att stämma Warner Bros och Chuck Lorre efter att de brutit hans kontrakt när de sparkade skådespelaren från Two and a half men.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att Charlie Sheen blev sparkad från teveserien Two and a half men berättade hans advokat Marty Singer att Sheen tänker stämma Warner Bros och seriens skapare, Chuck Lorre.

Sheen avskedades på grund av att han "bedriver farligt självdestruktivt beteende och verkar mycket sjuk", vilket Warner Bros påstår i ett brev, skriver Radar Online.

Singer svarar på dessa påståenden genom att säga att de kommer fortsätta med deras krav mot Chuck Lorre och Warner Bros, och att inget har förändrats.

Förra veckan skickade Singer ett fem sidor långt brev till CBS, som sänder serien, och Warner Bros där han hotar med rättstvister då Sheens kontrakt har kränkts.

Han skrev att Sheen hotade med en stämning om han inte fick en fullständig betalning av den resterande säsongen. Han skrev även att hans klient är redo att arbeta nästa säsong också.

- Nu är de bara upprörda, eftersom de säger att han har smutskastat Chuck Lorre, säger Singer.

Han påstår att hans klient endast avskedats på grund av att Chuck Lorre tagit illa vid sig av Sheens inte helt rumsrena uttalanden om honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela