Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dolph Lundgren skiljer sig - har träffat ny kvinna

- 09/03/2011, 09:49 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press.

4 av 4

All over press

Dolph Lundgren skiljer sig efter 17 år. Har träffat en ny, 23 år yngre, kvinna.

Sedan 1994 har Dolph Lungren, 53, varit lyckligt gift med smyckesdesignern Anette Qviberg, 46. Men paret har sedan en tid tillbaka levt åtskilda och beslutet att skiljas har varit gemensamt.

– Jag kan bekräfta att Dolph Lundgren och hans hustru levt åtskilda en längre tid och nu tagit ett gemensamt beslut att skilja sig, säger Johan Pråmell, Dolph Lundgrens agent, till Aftonbladet.

Bilder på Dolph Lundgren och karatelärarinnan Jenny Sandersson, 30, har under en längre tid cirkulerat. Bland annat har paret fångats på bild då de kyssts utanför en restaurang i Hollywood och då de tränat karate tillsammans. 

Hem till Sverige

Tillsammans med Anette Qviberg har Dolph Lundgren två döttrar, tidigare har planer funnits på att hela familjen ska flytta hem till Sverige.

– Ja, på ett par års sikt. Min äldsta dotter ska göra klart sin engelska utbildning, sedan kommer hon kanske hit och går gymnasiet och då kommer vi väl att hänga på, har Dolph tidigare berättat.

Var actionstjärnan nu kommer att bosätta sig är oklart.