Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Innelistan: Malmö

Matilda Andersson.
1 av 3

Matilda Andersson.

Privat

Matilda Andersson.
2 av 3

Matilda Andersson.

Privat

Matilda Andersson.
3 av 3

Matilda Andersson.

Nyheter24

Nöje | 18/03/2011 12:18

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.

 

Inne

 

1. The Ark

Lördag kväll kommer KB:s lokaler fyllas av tonerna från The Arks musik. Själv önskar jag innerligt att jag kunde ta del av denna kväll och avundas alla som sitter på en biljett. The Arks sista spelning i Malmö känns så tråkigt att missa.

 

2. Sophie Brander

Tummen upp för denna tjej som på lördag anordnar en modevisning på Entré med modeller med funktionsnedsättning. Efter den motiveringen "Det är viktigt att lyfta fram Sveriges största minoritetsgrupp och att få synas precis som vem som helst" har Sophie sin plats på innelistan spikad!

 

3. "Gården"

Säg den person som nu inte längtar efter våren. Denna nyöppnade lounge på Lilla torg hjälper definitivt vårkänslorna att titta fram och jag kan redan se framför mig alla trevliga sommarkvällar som kommer spenderas här. Att Gården dessutom satsar på att vara den krogen i centrala Malmö med lägst priser låter ju inte så tokigt.

 

4. MFF-HIF

För de som är det minsta sportinresserade borde lördag eftermiddag på Swedbank stadion vara inbokad sedan länge. Malmös stolthet MFF tar emot ärkefienden HIF i supercupfinalen. 15.30 be there or be square.

 

5. Shopping i Köpenhamn

Det är nu billigare att shoppa danskt mode och det är definitivt roligare. Ett brett utbud och en starkare svensk krona gör att man gärna spenderar tid på shoppinggatorna i den danska huvudstaden.

 

Ute

MTV

Vad hände med music television? Att få se musikvideos känns numera som en omöjlighet borsett från om du sitter bänkad 06.00 på morgonen. Varför alla dess onödiga reality shows?