Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Quetzala Blanco: När jag hittade min halvsyrra

1 av 2

2 av 2

Nöje | 23/03/2011 15:39

Nyheter24:s Quetzala Blanco om att hitta sin tvillingssjäl.

Varje morgon kollar jag igenom nattens bildflöde från bildbyråerna. Paparazzibilder på nipslips, otroga män, toplessbrudar på stranden, fotbollsstjärnor på krogen och svenska B-kändisar och festfixare på nåt suddigt mingel. Men en gång så slog mitt hjärta dubbla slag. Det var någon paparazzibild på Jersey Shore-tjejen Snooki.

Ni vet Snooki, den chilenska prinsessan som är ungefär tre äpplen hög och vaknar upp i soptunnor en gång i månaden. Super sig redlös. Hamnar i barslagsmål. Blir arresterad av polisen eftersom hon supit till mitt på dagen på beachen. Snooki som tycker att hon är för snygg för att sitta bakom galler. Snooki som sätter sig i ett kylskåp när hennes bakdel drabbats av en allergisk reaktion av en brun utan sol-kräm. Snooki som älskar spraytan mer än kändisskap och – helt korrekt, tycker jag – vägrar vara någon förebild.

Men i alla fall. På Snookis t-shirt stod det "Snookin' For Love".

Det där har liksom etsat sig fast i min hjärna. Där går hon runt och är så lyckad och har allt förutom, som Spud i Trainspotting skulle ha sagt, true love.

– Jag vill hitta min prins. Jag skulle ha 27 män – guidos och anabolasnubbar. Det skulle vara himmelriket. Varje gång jag valde en kille skulle jag ge dem en pickle som vi skulle äta tillsammans i slutet, berättade Snooki i en intervju för ett par år sedan.

Då ville hon ha en egen dejtingsåpa. Men nu är hon tillbaka i Jersey Shore. Ännu en vardag av flexande muskler, sviniga män, tanorexics och hela livet som en enda ändlös och förmodligen redlös fylla. 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över det fakutm att det enda som är skillnaden mellan mig och Snooki är längden.