Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rapace balanserade på akvedukt - hög

1 av 2

JESSICA GOW / SCANPIX

2 av 2

JESSICA GOW / SCANPIX

Nöje | 25/03/2011 10:19

I Schulman Show berättar Ola Rapace om det dummaste han gjort när han varit påverkad av substanser - något som kunde ha dödat honom.

Under fredagen är skådespelaren Ola Rapace gäst i Schulman Show. Och i programmet berättar han bland annat vad det dummaste han gjort när han varit påverkad av substanser.

Efter att ha funderat en stund kommer han på en händelse som inträffade i södra Frankrike 1992.

– Jag gick på en akvedukt i Montpellier i Frankrike en gång. Det var kanske 70 meter ner och det växte mossa på den. Det var faktiskt otroligt korkat och den var typ en kilometer lång, säger han i programmet och fortsätter:

– Det var jävligt idiotiskt men det gick ju bra.

Dagen efter insåg Rapace vad han egentligen gjort:

– Jag borde ju ha dött hur lätt som helst. Den var en halvmeter bred. Det var blött också och otroligt långt ner, säger han i Schulman Show.

Skådespelaren tror själv att det var substanserna han tagit som fick honom att utsätta sig för den livsfarliga balansgången:

– Jag trodde väl att jag kunde flyga eller något sådant där. Det var skitdumt och det är länge sedan, tillägger han i Schulman Show.