1 av 2
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
2 av 2
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Rapace balanserade på akvedukt - hög

I Schulman Show berättar Ola Rapace om det dummaste han gjort när han varit påverkad av substanser - något som kunde ha dödat honom.


Under fredagen är skådespelaren Ola Rapace gäst i Schulman Show. Och i programmet berättar han bland annat vad det dummaste han gjort när han varit påverkad av substanser.

Efter att ha funderat en stund kommer han på en händelse som inträffade i södra Frankrike 1992.

– Jag gick på en akvedukt i Montpellier i Frankrike en gång. Det var kanske 70 meter ner och det växte mossa på den. Det var faktiskt otroligt korkat och den var typ en kilometer lång, säger han i programmet och fortsätter:

– Det var jävligt idiotiskt men det gick ju bra.

Dagen efter insåg Rapace vad han egentligen gjort:

– Jag borde ju ha dött hur lätt som helst. Den var en halvmeter bred. Det var blött också och otroligt långt ner, säger han i Schulman Show.

Skådespelaren tror själv att det var substanserna han tagit som fick honom att utsätta sig för den livsfarliga balansgången:

– Jag trodde väl att jag kunde flyga eller något sådant där. Det var skitdumt och det är länge sedan, tillägger han i Schulman Show.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.