Innelistan: Malmö

- 25/03/2011, 14:34 -
Matilda Andersson.
1 av 2

Matilda Andersson.

Privat

Matilda Andersson.
2 av 2

Matilda Andersson.

Nyheter24

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.

 

Inne

 

1. Oliver Ingrosso

I morgon gästas Strandbaden av ingen minde Oliver Ingrosso. Själv taggar jag redan inför morgondagen och vässar skorna för att dansa loss hela kvällen! Har du ingen biljett ännu tycker jag definitivt du borde skaffa en så du inte går miste om en kväll som denna.

 

2. Stoff och Stil

Som den pysselgalning jag är måste jag tipsa om denna fantastiska butik. Tyger i alla dess färger och former samt alla tillbehör du kan tänka dig till mycket trevliga priser. Kan spendera timmar här för att låta mig inspireras till alla syprojekt jag vill börja med nu nu nu!

 

3. Fika vid kanalen

När solen och värmen går hand i hand vaknar stadens invånare till liv och samlas på trapporna vid kanalen. Överallt ser vi frusna malmöbor som alla välkomnar våren med den traditionsenliga vårfikan på kanaltrappan och själv var jag inte sen med att haka på. Därmed var våren officiellt invigd.

 

4. Fyllekebaben

Som äkta malmöit krävs det att minst var tredje utekväll avslutas med det klassiska kebabfyllekäket. Falaffel kan också vara ett alternativ för den "lilla rebellen" som vill sticka ut men den mer konservativa rekommenderas sätta pricken över i:et för sin utekväll med en tvättäkta kebab.

 

5. NY interiör

Vid Triangeln ligger en liten pärla till inredningsbutik vid namn NY interiör. Knallade förbi för någon vecka sedan och redan vid skyltfönstret hade jag hittat mig många nya inredningsfavoriter. Av nyfikenhet stack jag in näsan i butiken, vilket jag inte skulle gjort eftersom jag nu inte kan sluta tänka på den otroligt coola tavlan med ett lejonhuvud eller någon pryl över huvud taget i den butiken.

 

 

Ute

Pariserhjulet tas bort

I tidningen här om dagen kunde vi läsa om pariserhjulet beläget i Folkets Park som nu har haft sin sista åktur. Dags att säga farväl till denna malmösymbol som så länge stoltserat högt över Malmös hustak.

Nästa artikel
Innelistan: Malmö