1 av 15
- Foto: Maja Suslin / SCANPIX
2 av 15
3 av 15
- Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
4 av 15
- Foto: Scanpix
5 av 15
6 av 15
7 av 15
8 av 15
9 av 15
- Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
10 av 15
- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
11 av 15
- Foto: Scanpix
12 av 15
- Foto: EEROBILD/All Over Press
13 av 15
- Foto: Nicola Chessa/All Over Press
14 av 15
15 av 15
- Foto: Nicola Chessa/All Over Press

Minns du skandalerna? Linda Rosing

Porrkontrakt, narkotikabrott, The Bitch Tour, Fadde, Unika Partiet och spektakulära plastikoperationer – minns du Linda Rosings skandaler?


Linda Thelenius

Namn: Linda Maria Elisabeth Thelenius

Född: 21 januari 1974 i Västerås

Bor: Vasastan i Stockholm

Familj: Maken Peter Thelenius och barnen Melissa, Kevin och Kean.

Bloggar: Läs Lindas blogg här.

Aktuell: Blev känd efter sin medverkan i Big Brother år 2003. Har sedan dess haft dejtingsprogrammet Den rätte för Rosing, släppt självbiografin "Den nakna sanningen" och varit politiker i det nystartade Unika partiet.

Är nu aktuell som bloggerska och med sin medverkan i Sjuan:s Det okända, som sänds i höst.

2003

  • Den blonda skönheten Linda Rosing från Västerås deltar i Big Brother. Hon har sex i teve och viker ut sig i Slitz. En stjärna är född.

2004

  • Linda Rosing försöker sig på en karriär som popstjärna. Hon släpper singeln Summer Love som floppar totalt.
  • Linda träffar dörrvakten Fadde Darwich på en fest och blir superkär. Paret förlovar sig på en italiensk restaurang i Norrköping. Linda blir gravid och gör abort.

2005

  • Det nya året inleds turbulent. Linda och Fadde gör slut efter att Linda hånglat med en annan man på nyårsafton.
  • Linda har en expressromans med pokerproffset Mikael Westerlund.
  • Linda Rosing ligger i hårdträning för att få vika ut sig i prestigetidningen Playboy. Hennes drömmar gick dock i kras.

– Det finns inga planer för henne att komma till USA och testfotografera sig för Playboy, säger Lauren Melone på Playboy till Expressen.

  • Linda och Fadde blir ett par igen. Motiveringen lyder: Vår kärlek är för stark. Linda tatuerar in Faddes namnteckning på höften och paret bestämmer sig för att de ska gifta sig – på kameler.

2006

  • Vilket storhetsvansinne? Linda Rosing berättar att hon ska satsa på en politisk karriär. Hon skapar Unika Partiet. I riksdagsvalet fick Unika Partiet dock nöja sig med futtiga 222 stycken röster.

2007

  • I december grips Rosing av civilklädda poliser på en krog i Stockholm. Hon misstänks för ringa narkotikabrott. I en intervju med Expressen berättar hon att hon tagit kokain.
  • Linda avslöjar sina framtidsplaner – hon ska satsa på en karriär inom porrindustrin, och att hon har skrivit ett fyra års kontrakt med porrjätten Private. Efter en månad berättar hon att det inte längre är aktuellt.
  • Linda och Fadde spelar in tre avsnitt av sin såpa The Bitch Tour. Målet var att skildra allt från parets vilda partyn på krogen till lite mer privata stunder.
  • Linda berättar att hon är beroende av plastikoperationer. Hon säger att hon gjort ett 20-tal Botoxinjektioner – på en dag. Hon har opererat sina bröst fyra gånger totalt. År 2007 lägger hon in ett kilo silikon i varje tutte.

2008

  • Linda och Fadde gör slut en gång för alla.
  • Fadde åtalas för grovt skattebrott. Han döms till fängelse i ett år och fyra månader.
  • Under sommaren börjar många bloggläsare oroa sig för Linda Rosings vikt. Den 174 centimeter långa skönheten är alarmerande smal och lägger upp bilder på sin beniga kropp. Hon berättar att hon tränar över 1 timme varje dag, men dementerar att hon skulle ha anorexi.
  • Linda Rosing och musikern Andreas Kleerup, som precis separerat från Carolina Gynning, blir vänner. Gynning blir rasande: "A match made in heaven, ha ha ha. Hon verkar ha kastat sig över mina 'left overs', skriver Gynning i sin blogg.
  • Linda säger att hon är snyggare än någonsin, och berättar om sina operationer. Hennes läppförstoring gick till genom en transplantation fett från rumpan till läppen. Hon har även gjort två stycken 2-centimeter långa snitt i varje mungipa, skriver Expressen.

2009

  • Linda Rosing har sitt eget dejtingprogram på Kanal 5. I Den rätte för Rosing dejtar hon bland annat bloggtstjärnan Hugo Rosas. Rosas berättar senare att han och Rosing hade sex med varandra.
  • Linda Rosing blir ihop med Basic Element-stjärnan Peter Thelenius.
  • Linda Rosing berättar att hon är gravid och att hon och Peter är överlyckliga över sitt kärlekbarn.

2010

  • Det verkar för en gångs skull inte hända särskilt mycket kring Linda Rosing. Hon ligger så att säga lågt med nya maken Peter Thelenius som hon gifter sig med den 24 juli 2010.

2011

  • Linda hamnar i blåsväder när hon lagt upp bilder i sin blogg på vad som ser ut som kokain. Linda tar bort bilden.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.