Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lena Ph ångrar ingenting

- 01/04/2011, 12:24 -
1 av 2

Jack Mikrut/SCANPIX

2 av 2

STEFAN JERREVÅNG / SCANPIX

Firar 25 år som artist - och det med dunder och brak. Men egentligen handlar det bara om att ha roligt. I alla fall om man frågar Lena själv.

Snart firar sångerskan Lena Philipsson 25 år som artist. Och det gör hon rejält - med en jubileumsshow. Showen backas upp av konstären Ernst Billgren och Fredrik "Benke" Rydman från dansgruppen Bounce.

Men den Lena svenska folket förälskade sig i under schlagerfinalen 1986, med axelvaddar och tuperat hår, är inte samma sångerska som besökarna kommer att få se i showen:

– Jag vet vad jag inte ska göra igen. Vi ska inte ha karaokemaskin och jag ska inte gå runt i lackdräkt och skjuta pistol. Sedan har jag lärt mig att vara mer avslappnad på scen, våga prata mer - det gjorde jag inte för 25 år sedan, säger hon till Aftonbladet.

Hon har blivit klok. Men Lena själv har aldrig haft någon plan för hur hon ska bygga ett varumärke. För henne handlar det mer om att "det ska vara roligt - och värdigt".

Och visst finns det saker som hon kanske inte skulle ha gjort i dag - men egentligen ångrar hon ingenting:

– Men det är ju lite kul att skratta åt saker också. Att jag var med i Solstollarna kan jag använda på scen, eller att jag sjönt Teach Me Tiger till Sven Wollter från en tigerfäll. Såna knasiga grejer är man lite för förnuftig för att göra nu, tillägger hon för Aftonbladet.

Lena Philipsson - Jag ångrar ingenting: