Tiger Woods: Jag försöker bli en bättre pappa

- 04/04/2011, 10:40 -
Tiger Woods ger nu sin första intervju efter skilsmässan med Elin Nordegren.
1 av 2

Tiger Woods ger nu sin första intervju efter skilsmässan med Elin Nordegren.

All Over Press

2 av 2

David J. Phillip/AP/SCANPIX

Efter de uppmärksammade otrohetsskandalerna försöker golfproffset blicka framåt - och ger nu en intervju för första gången sedan skilsmässan med Elin Nordegren.

För första gången sedan skilsmässan med svenska Elin Nordegren ger nu golfstjärnan Tiger Woods sin första intervju. Det var efter en massiv otrohetsskandal 2009 som tros ha inkluderat över 15 kvinnor som Nordegren fick nog och begärde skilsmässa.

Den nya intervjun har gjorts av Daily Mail i samband med den stundande golftävlingen US Masters - men frågor om otrohetsaffärerna eller den mystiska bilolyckan som det forna paret var med om fick inte komma på tal.

Woods och Nordegren har nu delad vårdnad om barnen Sam, 3, och Charlie, 2. Och Woods säger själv att han jobbar stenhårt för att bli en bättre förälder:

– Jag försöker att bli en bättre person. En bättre person med mina barn. En bättre pappa. Det är väldigt viktigt för mig, säger han till Daily Mail.

Efter otrohetsskandalerna har Woods haft svårt att komma tillbaka i form. Men han tror fortfarande att han kan nå stora framgångar igen.

– Jag har tidigare gått genom långa perioder då jag inte spelade bra och inte vann något. Det här är ingen skillnad. Det är en process, tillägger han för Daily Mail.