Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Quetzala Blanco: Gör som kändisarna – sexta

1 av 1

Nöje | 06/04/2011 14:32

Quetzala Blanco tycker att fler ska våga sig på sexting.

– Jag fattar inte varför det händer mig hela tiden. Är så jävla trött på den här skiten nu, beklagade sig en bekant nyligen.

– Va, vad är du trött på?

– Att jag åker hem med killar som har så himla små.

– Men asså, du får ju be dem skicka ett mms först? Så slipper du bli besviken.

– Va?!?

– Eh, ja. Det är ett måste. Hur ska du annars veta? Det enda som händer annars är att du kommer gå på nitlott efter nitlott. Livet är för kort för det!

Den här tjejen hade aldrig tänkt tanken. Det är väl självklart att man ber någon mms:a en bild på sitt kön innan man ska träffas om man ska ligga med varandra? Med teknikens framfart slipper vi ju nu att köpa grisen i säcken och det är väl alldeles fantastiskt?

Jag kommer aldrig att glömma när jag var ute på krogen och fick ett perfekt mms som jag bett om.

Jag bet min shot på ungefär en halv sekund och sa "jag måste dra nu" till mina vänner som jag precis stämt möte med och träffat.

För en vecka sedan gick Rihanna ut och berättade att hon var missnöjd över att hon aldrig får några sex-mms längre. Å andra sidan ryktas det att Rihanna och Colin Farell utbyter just sex-mms varandra.

Samtidigt läcker det ut explicita bilder på Chris Browns allra heligaste. Sverigeaktuella Kanye West kan även han spelets regler – han är känd för att spamma damer med x-ratade bilder på sig själv.

Kan de, så kan du. Ber en kvinna om en bild ska hon få det och ber en man om en bild på ett eventuellt ligg ska han få det. Punkt.

Vadå "tänk dig för, allt finns kvar på internet".

Man lever bara en gång, allt är en risk och du har faktiskt allt att vinna.

Några tips på vägen för männen:

  • Plåta under några omständigheter inte dig själv med Hipstamatic. Då kan du lika gärna måla en akvarell av ditt kön och skicka per post.
  • Ta inte i bilden i slakt tillstånd.
  • Tänk på färger och kontraster.
  • Om bilden blir bra – tänk på att tjejen förmodligen kommer visa bilden för alla hon känner.
  • Be tjejen lägga in en beställning på vad hon vill se. På så sätt kommer ditt kartotek av bilder bli en riktig guldgruva.