Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gynning om kokainet: Jag tog jävligt mycket

1 av 3

Claudio Bresciani / SCANPIX

2 av 3

Magnus Neideman / SvD / SCANPIX

3 av 3

HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Nöje | 13/04/2011 10:16

Nu släpper Carolina Gynning sin debutroman - och huvudkaraktärernas vilda liv påminner en hel del om det liv hon själv en gång levt.

I början av maj släpper medieprofilen Carolina Gynning sin första roman - Laura - flickan från havet.

I magasinet Yourlifes aprilnummer berättar hon i en stor intervju om sitt gamla liv och den nya romanen.

Romanen utspelar sig i glassig magasinsmiljö, i de fina salongerna kring Stureplan där våldsamt sex och knark är vardag. En av karaktärerna rör sig i kriminella kretsar, precis som Gynning också har gjort:

– Konstiga människor dras till mig. Så där har det varit i hela mitt liv och mycket av det har jag kunnat använda i den nya boken, tillägger Gyning för Yourlife och fortsätter:

– Jag är så långt ifrån en Stureplanstjej man kan komma. Jag levde ju det livet med min förra kille, men jag hittade ingenting. No soul! Det var tomt, säger hon i intervjun.

Huvudkaraktärerna lever ett vilt partyliv och en av dem drar i sig 50 linor kokain på en kväll.

– Jag tog jävligt mycket när jag höll på, så jag var nog nästan lika illa ute, säger Gynning till Yourlife.

Gynning själv har aldrig hymlat med sitt vilda leverne och på så vis är huvudkaraktärernas liv inte långt ifrån hennes eget en gång i tiden - med kokainfester, gruppsex och ätstörningar. En gång fick hon 50 000 kronor för att festa i långklänning och högklackat hos en prins i Dubai.

Carolina har i dag lämnat både missbruk och partyliv bakom sig.