Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kenza talar ut om sin stalker: Hon trycker ner mig

- 13/04/2011, 12:04 -
1 av 2

EEROBILD / All Over Press.

2 av 2

EEROBILD / All Over Press.

Storbloggerskan Kenza berättar för första gången om beslutet att lägga ut sin stalker, Jannica Lundholms, ip-adress på sin blogg. – Jag vill visa mina läsare vad det finns för puckon.

Efter att ha mottagit nedtryckande kommentarer, ibland flera gånger om dagen, tröttnade storbloggerskan Kenza Zouiten och skrev ut sin plågoande ip-adress på sin blogg. Personen bakom kommentarerna, Jannica Lundholm, kände sig kränkt och hotar med att polisanmäla Kenza.

– Det handlar om att hon varje dag, flera gånger om dagen, har lagt ner tid på att försöka trycka ner mig. Jag ville bara visa mina läsare vad det finns för puckon, säger Kenza till Nyheter24.

Det var inte de kränkande kommentarerna i sig som fick storbloggerskan att ta beslutet, utan den besatthet Jannica Lundholm visade då hon flera gånger om dagen skrev sina nedvärderande kommentarer.

– Vad hon inte verkar ha förstått är att det inte handlar om vad hon har skrivit för kommentarer för jag har fått tusen gånger grövre kommentarer, säger Kenza till Nyheter24.