1 av 5
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden
2 av 5
- Foto: AP Photo/Gurinder Osan
3 av 5
- Foto: Faksimil från Marie Plosjös blogg
4 av 5
- Foto: Yvonne Åsell / SvD / SCANPIX / Kod 30202
5 av 5

Marie Plosjös sköna semester med Reinfeldt

Dokusåpastjärnan åt frukost med familjen Reinfeldt under sin semester på Gran Canaria.– De såg fräscha och semesterlugna ut med fin solbränna.


Paradise Hotel-deltagaren Marie Plosjö befinner sig på semester på Gran Canaria. Det gör även statsminister Fredrik Reinfeldt tillsammans med sin familj.

– När jag träffade Fredrik och Filippa Reinfeldt så kunde man inte missa att semestern gjort dom gott. De såg fräscha och semesterlugna ut med fin solbränna, skriver Marie på sin blogg.

Enligt tevestjärnan var det många semestrande svenskar som blev överraskade över hur vänliga och tillmötesgående Fredrik och Filippa Reinfeldt var.

– Alla som mött honom var positivt överraskade över hur trevliga och genuina hela familjen verkade vara, slår hon fast på bloggen.

Marie Plosjö åt sedan frukost tillsammans med statsministern som berättade att han var väldigt nöjd med sin vistelse på den spanska ön.

– Det är inte varje dag man träffar vår statsminister och absolut inte varje dag man springer på honom på semester med familjen, skriver hon.

Besök Marie Plosjös blogg här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.