Torsdag 15 Apr
Stockholm

Kajsa Grytts plågsamma abort

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Plura Jonsson och Kajsa Grytt var en gång i tiden musikbranchens mest omskrivna par. Nu berättar Kajsa om hennes abort och drogerna som förstörde förhållandet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kajsa Grytt är aktuell med självbiografin "Boken om mig själv". Delar av boken handlar om hennes tid med musikern Plura Jonsson som hon beskriver som sitt livs stora kärlek. Men förhållandet tog slut.

- Kokainet är viktigare och det är lätt för honom att pissa på mig för det, men jag förstår inte, får inte ihop det, skriver hon i boken.

Kajsa blev 23 år gammal gravid med Eldkvarn-sångarens barn.

- Jag vill inte vara ensam om ett barn så jag bestämmer mig för att ta bort det. Min kropp gråter av beslutet, skriver hon.

Hon beskriver hur Plura Jonsson, kvällen innan aborten, tog hand om sin dotter hemma hos en förre detta flickvän. När han inte dök upp dagen efter ringde Kajsa upp hans exflickvän som svarade och lämnade över telefonen till Plura - som befann sig i samma säng.

- Det går is genom kroppen men jag biter ihop... Jag åker uppgiven och förtivlad ensam till Södersjukhuset... När jag ligger på uppvaket med en tom kropp kommer Plura med blommor och vitt runt näsan, skriver hon i boken. Till slut lämnar hon honom, efter flera återföreningar. Då skriver Plura sin absolut största hit "Kärlekens tunga" om Kajsas svek.

- Det har så klart påverkat mig länge, alltihop, berättar hon för Expressen.

Plura har själv inte har läst boken men hört delar av den återberättas.

- Det är ju hennes syn på det hela. För mig är det ett avslutat kapitel. Life is a bitch, man åker på smällar, så är det, säger han till Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela