Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggresumén: Vecka 16

- 23/04/2011, 11:42 -
Tyra verkar ha blivit singel.
1 av 8

Tyra verkar ha blivit singel.

alloverpress

Och vill ni ta tempen på Stureplan, spana in Rebecca Simonsson.
2 av 8

Och vill ni ta tempen på Stureplan, spana in Rebecca Simonsson.

EEROBILD / All Over Press

Detta är ett minne blott.
3 av 8

Detta är ett minne blott.

micahs.se

... vad ska man säga? Det går inte jättebra.
4 av 8

... vad ska man säga? Det går inte jättebra.

Micah.myshowroom.se

Och Kevin och Micah...
5 av 8

Och Kevin och Micah...

Micah.myshowroom.se

Hon och Patrik är inte längre tillsammans.
6 av 8

Hon och Patrik är inte längre tillsammans.

Faksimil

Och Bloggkommentatorerna borde lägga ner.
7 av 8

Och Bloggkommentatorerna borde lägga ner.

FAKSIMIL

8 av 8

MONTAGE

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 16?

Veckans hetaste snackisar

1. Tyra är singel

Under veckan har rykten om Tyra Sjöstedts civilstatus florerat. Efter att bloggerskan visat ”tecken på depression”, som hennes läsare så diplomatiskt uttryckt det, började man spekulera i om det kan vara så att hennes förhållande är på väg att falla i bitar.

Och när hennes älskade Patrik inte längre nämndes i blogginläggen var drömmen ett faktum: Tyra är singel.

Jag är ledsen, Tyra, men Stureplans sliskigaste gubbelit drömmer nu om att få förverkliga sina allra våtaste drömmar med dig nu. Vi hoppas att det inte ska störa dig.

2. Kenza fyllde år

Förra veckans skandal verkar inte ha berört Kenza. I veckan firade hon sin födelsedag under stort hemlighetsmakeri. Alla ville veta vad som hände, vad hon fick och vilka som var bjudna men väldigt lite läckte ut i den annars så transparenta bloggosfären.

Grattis på födelsedagen, Kenza!

3. Tonårskärleken som tog slut

Av-och-på-förhållandet mellan Micah och Kevin verkar som sagt ha blivit väldigt mycket av. Trots att de poserat på bilder inramade i hjärtformer och på något sätt försökt återförenas så har Mikaela nu funnit kärleken i en viss Pontus.

Kevin är självmordsbenägen och Pontus i storbråk. Micah själv? Hon glassar på Kreta.

 

Veckans bästa

Rebecca Simonsson är en kvinna som skogsbrukarna i Norrland skulle få kalla kårar av att träffa. Hon är en kvinna av stark karaktär.

Lyckligtvis kommer de nog aldrig att träffa henne, eftersom trakterna hon rör sig i för dem känns lika avlägsna som en helnykter kväll gör i ett Big Brother-hus.

Men om skogsbrukarna mot all förmodan tar sig till Stureplan så fungerar Rebeccas blogg som en termometer. Och den lämpar sig lika bra för dem som för stockholmare.

 

Veckans kalkon

Jag minns när bloggarna var ett nytt fenomen i Sverige. Då var Bloggkommentatorerna en riktigt het blogg. De bevakade celebriteter som Blondinbella och Alex Schulman. Men nu har de gått och blivit alldeles för gamla.

Jag menar, herregud. Anna-Maria? Mia? Ni är liksom inte hot stuff längre. Ni, er bloggportal till trots, hänger inte riktigt med längre.

Ni förstår, nu är det Jackie Ferm, Foki och Kenza som gäller. Barbiedroger, sillisar och barnafödande. Ni vet typ inte ens vad det är ju?