Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mel Gibson - fortfarande ett vrak

- 27/04/2011, 10:39 -
1 av 4

Jacques Brinon/AP/SCANPIX

2 av 4

Francois Mori/AP/SCANPIX

3 av 4

Jacques Brinon/AP/SCANPIX

4 av 4

Mark Boster, Pool/AP/SCANPIX

Skyller härdsmältan på att han slutat röka och bryr sig inte om han någonsin får en roll igen.

I början av förra året kollapsade skådespelaren Mel Gibsons liv totalt. En skandalös rättstvist med exflickvännen Oksana Grigorieva, anklagelser om misshandel, rasistiska uttalanden - listan kan göras lång.

Men nu är han tillbaka. Och själv skyller han härdsmältan på att han slutat röka.

Trots Gibson-bojkotten i Hollywood har han nu spelat in en ny film, regisserad av Jodie Foster. Och hon är också en av få som konstant stått vid Gibsons sida genom den stormiga skandalen:

– Jag försvarar inte hans beteende. Jag försvarar mannen jag känner. Och jag vet att han är snäll, lojal och en otrolig yrkesman, säger hon, enligt Lime Life.

I The Beaver spelar Gibson en svårt deprimerad vd som efter en skilsmässa bestämmer sig för att endast kommunicera via en handdocka.

Själv säger han sig inte ha lika stora problem:

– Jag tror inte att jag är lika nere. Men visst har jag egna erfarenheter av humörssvängningar, på en mindre skala, säger han till Aftonbladets Magnus Sundholm och fortsätter:

– Jag går hos en person två gånger i veckan.

Men trots comebacken i den nya filmen verkar det inte betyda så mycket för Gibson.

– Jag gillar skådespeleri. Jag älskar det inte längre. Jag kommer alltid att vara involverad i branschen på något sätt. Men det gör mig detsamma om jag filmar igen, tillägger han för Aftonbladet.