Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ville ligga - när Courteneys pappa dött

- 28/04/2011, 11:59 -
Courteney och David när det begav sig.
1 av 4

Courteney och David när det begav sig.

ALL OVER PRESS

2 av 4

Matt Sayles/AP/SCANPIX

3 av 4

Chris Pizzello/AP/SCANPIX

4 av 4

Matt Sayles/AP/SCANPIX

Skådespelerskan berättar nu i en intervju om exmakens omättliga sexhunger - och vad som fick bägaren att rinna över i äktenskapet.

I tio år var Courteney Cox och David Arquette gifta. Men äktenskapet var ingen dans på rosor. Arquette slogs mot ett alkoholmissbruk och hade dessutom en omättlig sexhunger.

Nu har de gått skilda vägar - och för första gången väljer nu Cox att berätta vad som fick äktenskapet att haverera.

Arquette ville nämligen ha sex när Cox pappa precis avlidit:

– Först tröstade han mig och beklagade sorgen, sen fick han stånd och frågade "Vill du ligga med mig", berättar skådespelerskan i en radiointervju med Howard Stern.

Men det var inte det enda tillfället där Arquette försökt att vara intim när det verkligen inte passar. En annan gång ville han ha sex med exfrun under en resa till Disneyland med parets sexåriga dotter Coco.

– David går omkring och säger till alla "Jag försökte ha sex med Courteney när vi var på Disneyland" och jag tänker, grabben, det där är inget alla ska känna till, sa hon i intervjun, enligt TMZ.

I dag har exparet en bra relation och Arquette, som numera är nykter, har till och med sagt att han är villig att ge äktenskapet en andra chans. Men det är inget som Cox är intresserad av. Hon har gått vidare.