Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggresumén: Vecka 17

- 30/04/2011, 10:01 -
Men Tyra får skärpa sig.
1 av 9

Men Tyra får skärpa sig.

Peter Nilssons musikkarriär spirar.
2 av 9

Peter Nilssons musikkarriär spirar.

Privat

Rosanna Charles var med i Lyxfällan.
3 av 9

Rosanna Charles var med i Lyxfällan.

Jackie Ferm, Amir Akrouti och Rosanna Charles.
4 av 9

Jackie Ferm, Amir Akrouti och Rosanna Charles.

Eero Hannukainen/All Over Press

Michaela Forni till höger. Här med vännen Anna Hibbs.
5 av 9

Michaela Forni till höger. Här med vännen Anna Hibbs.

Charlotte Brunzell/All Over Press

Michaela Forni gillar vi.
6 av 9

Michaela Forni gillar vi.

Linnea Frank

Är detta slutet för henne?
7 av 9

Är detta slutet för henne?

EEROBILD / All Over Press.

Kissies statistik sjunker.
8 av 9

Kissies statistik sjunker.

Eerobild/All Over Press

9 av 9

MONTAGE

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 17?

Hetaste snackisarna

1. Kissie is going down

Charmigt blåsta Kissie är på väg ner i avgrundsdjupet. Ju längre tiden går - desto djupare ner i fördärvet går hon. I veckan gick hon dessutom för första gången på evigheter under enmiljons-strecket i besöksstatistiken på Bloggportalen.

Jag vet inte hur vi ska tolka detta. Troligtvis som så att bantningshets, hemliga pojkvänner och meningslöst chai latté-missbruk på Mocco äntligen bevisats vara på just den dagisnivå det faktiskt är.

Svenska folket kräver mer och Kissie kan inte leverera. Tragiskt att det tog så lång tid innan vi insåg det.

2. Rosanna i Lyxfällan

Rosanna Charles - som driver en känd blogg som handlar om att hon umgås med andra kända bloggare - står på ruinens brant. Ett berg av skulder på 100 000 kronor var ständigt på bloggerskans samvete, som inte hade råd att betala av dem.

Trots detta levde hon ett mycket glamouröst liv fyllt av restaurangbesök med dyra ostronmåltider och tusentals taxiresor.

Lyxfällan ryckte in och hjälpte till. Om det gav resultat?

– Och så sålde de min teve. I stället fick jag en tjock teve. Då blev jag lite arg, sa hon till Nyheter24.

3. Framgångar för Sture-P

Det går bra för allas vår Peter Nilsson. Musikkarriären blomstrar och han bokas in på allt fler spelningar.

Men det är ganska tragikomiskt att killen bygger sin karriär kring att han är brorsa till Sveriges mest patetiska bloggerska.

Eller, just det - han har ju utökat CV:t med ytterligare en merit: Att med hiskligt ful stämma kunna sjunga ”Skjorta, kavaj och röda byxor” för att beskriva en storstadsmetropol där han vistats i typ mindre än ett halvår.

 

Veckans bästa

Bland modebloggare är det svårt att hitta personer som lyckas kombinera en vacker utstyrsel med att vara intelligent. Faktum är att det är näst intill omöjligt.

Men har du väl hittat Michaela Forni - då ska inte det törstande behovet efter träffsäkert uppriktiga modebloggerskor vara något problem. Hon är nämligen allting du någonsin kunnat önska sig.

Dessutom var hon fantastisk i veckans premiär av What’s Fresh när Stimorol-Quetzala tog tempen på henne.

 

Veckans kalkon

Jag har älskat dig tidigare, Tyra. Du är bra på väldigt många sätt. Du är oslagbar, till och med. Eller var oslagbar, får jag nog lov att säga.

Det är nämligen så att dina humörsvängningar, ditt ohyggligt enformiga och tråkiga bloggande och din allt mer besvärliga inställning till saker och ting här i livet inger en känsla av klimakteriekärring.

Och det får det vara slut med. Kom tillbaka, Tyra. Du är 24 år gammal. Inte 55 år. Du är inte i klimakteriet. Snälla, förstå det.