clarisonic!

sara
04 juli, 2014 kl. 5:13 e m (Edit) · Svara

älskade quetzala, min guru i skönhetsvärlden. minns att du använde sån där borste – soniclear (?). har du på produkter på den när du använder den i ansiktet? hur gör du alltså? tänkte beställa en när jag kommer hem till sverige igen för jag blir liksom aldrig av med finnarna och porerna på hakan. har lovat mig själv att inte klämma och det har hållt i en vecka – däremot använder jag lite smink över för att ingen ska se mina fula finnar (iofs ingen som bryr sig men du fattar…)

ja.. snälla. hur gör du med din snurrande borste? jag vill veta allt!

Svar: Hej!
Jag har en Clarisonic, den är så bra! Först sminkar jag av mig, sedan tvättar jag ansiktet som vanligt med (Avene Soapless Gel Cleanser) och sedan en gång till men då med Clarisonicen (använder den varje dag, har det “snällaste” borsthuvudet och det kan du använda morgon och kväll). Ansiktsskrubber funkar inte med Clarisonicen (tror att kornen i skrubben gör stopp i maskinen typ) men har upptäckt en genial sak!

Två gånger i veckan lägger jag en lermask från Kiehls (Rare Earth Pore Cleansing Masque) kostar 230 spänn och då får man en MEGABURK som räcker för evigt typ. Låter masken sitta i 10 minuter ungefär, sedan fuktar jag Clarisonicen lite och kör i ansiktet på masken, och sköljer samtidigt. Har bara gjort det i typ två veckor men märker redan förbättring på fula porer på hakan!! PROVA!

midsommar …

bra Q bara femtusen år senare…Midsommar åkte jag, min sämre hälft, viktor och amanda ner till Småland och firade ståndaktigt. MYCKET kul men dessvärre fick jag för mig att “gå och vila klockan 22″ så missade alla festligheter.. Så var vi i Västervik också.

9000 shots senare…

här poserar fritz och viktor helt vanligt i gamleby (??)

gruppbild i västervik :-)

NATTMAT. (Bild från Steves blogg)

PARTYBUSSEN

Återställare :-)

Tre nya favoriter

Okej tre nya beautyfavoriter som jag MÅSTE dela med mig av!

1. Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil
Det var ju inte direkt lätt att hitta den här för den var slutsåld på ALLA apotek i hela stan, men jag ställde mig i kö och fick äntligen tag i en! Kostar 399 kronor men är bättre än alla pedikyrer på salong jag någonsin gjort. Låter som ett mindre sågverk men det gör inte så mycket, fötterna blir lika lena som händer?! Tog ett fotbad i 10 minuter, torkade fötterna och körde sedan loss. Därefter gjorde jag min hemmagjorda fotskrubb med bara olivolja och vanligt salt, masserade in, sköljde av. Mina fötter är HELT förändrade och då har jag bara använt den en endaste gång!!

2. Lumene BB Cream
Min bästis Sofie har tjatat om den här i evigheter, men jag har aldrig hittat den haha. Så äntligen har jag fått den! Den är väldigt täckande (vilket är bra för mig som har lite fula ärr på kinden fortfarande…Men nästa vecka ska jag göra Dermapen för första gången! Lite småskraj, men har hört att resultatet är magiskt. Så förhoppningsvis slipper jag helt ha smink om några månader) och ger mycket glow! Fixerar med Kanebos puder i T-zonen och det sitter hela dagen utan att bli kakigt eller glida av, tvärtom smälter den liksom in i huden?? Mkt nöjd!

 

3. Jumbopennor
Detta har blivit min nya besatthet. Har en från Nars i färgen Biscayne Park som är den perfekta nude-färgen. Ger färg och lätt gloss, sitter länge och bra. Har en ljusrosa från Max Factor och ett gäng från Lumene oxå, i lite “knalligare” färger. Så skönt när man vill ha färg men inte orkar pilla med läppstift och hålla efter det hela kvällen (är ett heltidsjobb…palla stå på Spy Bar 02.30 och se ut som Robert Smith..).

I thought of quitting, baby, but my heart just ain’t gonna buy it…

Ouff tar en liten paus från beautytips, bikinis och partybilder. Fick en kommentar från Emma med många tuffa frågor om ångest och depression, så here we go…

Emma
17 juni, 2014 kl. 7:04 e m (Edit) · Svara

1. Hur upplever du ångest? Fysiskt och psykiskt.

2. Hur skulle du beskriva att en depression känns?

3. Hur upplever du ångestattacker? Skriker du/gråter/slåss eller liknande?

4. Har du haft tankar på eller självskadat (för att minska psykisk smärta)?

5. Har du lätt för att gråta och visa känslor öppet eller “lider du i tysthet” alternativt skriver ut det här i bloggen istället för att prata/ta emot tröst.

6. Har du haft allvarliga tankar/planer på att skada dig själv/självmord? Om du haft det hur kom du ur dom? Pratade du med vänner/familj eller sökte du professionell hjälp?

7. Lider du av morgonångest? Har själv haft detta helvetet till och från vidrigt att vakna med en sån smärta i bröstet utan “anledning”)

8. Upplever du att många vänner tagit avstånd från dig pga av att du mått psykiskt dåligt?

9. Skriver du privat dagbok? Om, skulle du inte kunna publicera någon text du vill dela med dig av.

10. Blir du självdestruktiv i vissa situationer? T.ex dricker dig för berusad/överdiserat tabletter (ej suicidalt) eller utsätter sig själv för annan fara för att fly/dämpa tillvaron/ångesten.

11. Har du eller lider du av sömnproblem? Hur yttrar det sig isf?

Många kramar <3

Svar:

1. Hmm det konstiga är att jag har blivit så van vid ångest att jag nästan bara känner det fysiskt. Känner hjärtats slag i hundranittio, blir helt kallsvettig, känner mig nästan alltid helt tom också. Kan inte andas ibland, eller börjar hacka tänder (jättekonstigt vet inte varför??). Ibland som att jag inte vet vem jag är utan bara går omkring som ett meningslöst tjock fult skal typ. Lealös?

2. Det korta svaret: Som att man är levande död. Och att ingenting spelar någon roll. Nu i efterhand, när jag inte längre är deprimerad, så inser jag att depressionen egentligen är väldigt hoppfull. Man är ledsen och nedstämd för att man vet att det kan bli bättre, att man har varit med om bättre eller något.

3. Nu får jag väldigt sällan ångest, men när det händer blir jag väldigt introvert. Håller mig hemma, ligger i sängen, stirrar i taket, grinar i förti timmar, röker nio tusen cigg.

5. Jag har extremt svårt att visa känslor öppet. Det är jättesvårt, min kille säger alltid att det inte är något fel att gråta och att jag måste prata med honom. Men det är så pinsamt att visa sig svag tycker jag. Samtidigt har jag mer och mer börjat uppskatta att bli tröstad, och bara ligga mot hans bröst och han stryker en över håret och säger att allt kommer bli bra.

6. Ja, det har jag haft. Jag tror att självskadebeteendet ligger där latent, för alla som någonsin har känt så. Jag måste vara på min vakt så att jag inte glömmer att ta hand om mig, för det är nästan uteslutande då det kommer. Måste sova mycket, äta ordentligt, inte festa för mycket flera dagar i rad och sånt. Inte stressa. Säger nej mer och mer, för vet att jag blir utbränd av att typ göra spontana saker eller “resa bort över dagen” (Hemsk tanke! Lika jobbigt för mig som när man är på restaurang och folk tycker att man ska “ta in lite plockmat och dela på”).

Just tankarna på självmord kom när jag nästan var ute  ur min depression, konstigt nog. Jag tyckte att livet hade blivit smutsigt och fel och att inget gick att ta tillbaka. Hatade mig själv för att allt jag utsatt mig för var mitt eget fel. Och hade ofta den tanken som tröst “om allt annat fails…ja, då kan jag ju lika gärna dö”. Den trösten blev också någon slags räddning, för man är så maktlös och egoistisk när man är deprimerad att man desperat klamrar sig fast vid det enda man kanske kan påverka: sitt slut. När det var som allra värst, tror det var sommaren 2011, så stolpade jag in på psykakuten och bara bröt ihop och grinade. Och så har jag haft vänner och familj som alltid hjälpt mig och funnits där, och det hjälpte oerhört mycket.

7. Nej inte just morgonångest. Såklart jag ibland vaknar på morgonen och bara ligger och stirrar rakt upp i taket och tar en cigg och två koppar kaffe och undrar vad det är för jävla mening med allt, men det gör nog de flesta. Tror det är rätt normalt.

8. Nej, tvärtom. Under tiden jag mådde som sämst så ställde mina vänner upp för mig så mycket att jag inte vet hur jag någonsin ska kunna tacka mig.

9. Nej, tyvärr. Eller, några delar har jag i min bok som förmodligen aldrig någonsin kommer att komma ut (drömde för några nätter sedan att den släpptes mot min vilja och den var såååå dålig och hade omslag som en fantasybok?? I drömmen var den helt oredigerad och pissdålig men den blev ändå en succé hahah sånt storhetsvansinne LOL).

10. Jag är extremt självdestruktiv, men har förmodligen med åren lärt mig att hålla det i schack, för jag vet hur pissigt jag mår efter en sådan svit.

11. När jag var som mest deprimerad hade jag enorma sömnproblem och var tvungen att ta lugnande och sömntabletter ofta. Så jag sov mest hela tiden. Sov och kollade på skräck typ. Nu kommer det ibland, att jag helt enkelt inte kan sova, men jag tar inga tabletter whatsoever längre. Jag blev så mosig och liksom slav under det, att alltid ha den trösten till hands gjorde också att jag inte kunde ta mig tid att lära mig att deala med ångesten och sömnproblemen själv.

Efter ett tag var jag så stark att jag drog på semester själv och lärde mig facea min ångest och mina demoner själv i en bungalow haha. Bara led ut det, red ut det, låg och vred mig i sängen och hyperventilerade och till slut kom jag till ro. Som att svettas ut en influensa.

Hur som helst… Det enda jag kan sakna med den tiden är att jag hade nån slags gnista och hopp, och den delen dog liksom av mig samtidigt som jag blev “frisk”. För efter ett tag har du övat dig så länge på att inte känna något alls, att bli alldeles känslokall. Min räddning blev allt oftare att tänka att livets yttersta värde består i självbehärskning och oberoende. Jag övade mig på att bli apatisk, ni vet insikten om att njutningen inte är något i och för sig gott och smärtan inte något i och för sig ont. Jag läste om buddism och fastnade för de fyra ädla sanningarna. All existens är lidande, lidandet har sin rot i begäret och att lidandet upphävs genom att begäret upphävs (sedan är det något Buddha-dravel som jag inte föll för haha).

Den där känslan av att ingenting egentligen inte spelar någon roll är så svår att skaka av sig när man kommit upp ur det där mörka hålet. Det låter kanske fruktansvärt deppigt, men på något sätt har jag hittat en balans nu. Jag blir fortfarande gråtfärdig av lycka och typ ÄLSKAR livet när jag cyklar snabbt i solen och lyssnar på Scooter, när jag ser Zeke i gråmelerad tjocktröja och med två Vodka Cranberrys på Bord 11, när min kille somnar mot mitt bröst när vi kollar på svenska deckarserier i sängen, när jag har familjemiddag med mamma och mina syskon och när jag och Jazzi dricker Cava hos Sofie och snackar skit. Jag tycker livet är fantastiskt på många sätt, kanske älskar jag till och med livet. Men man får inte bli lurad bara, man måste ha lite distans till det, haha.

the skin i live in

Elin
18 juni, 2014 kl. 11:11 f m (Edit) · Svara

Dina bästa skönhetstips?? Det har tagit slut mellan mig och min kille och jag vill göra ett lyft (jag ser redan bra ut om jag får säga de sjä lv men det kan alltid bli bättre) så att han tänker på hur snygg jag är…. Tips?

Svar: Hej Elin! Ja gud ja, här ska vi sätta in ett stort kavalleri! Det finns fem grejer som gör stor skillnad men som snubbar aldrig riktigt kan sätta fingret på vad som har hänt liksom?

1. Löshår!
Detta är A och O. Gör extensions med keratinvax och kanske gå lite ljusare i sommar. Det behöver inte vara megalångt liksom, men extra push! Jag gör mitt hår hos Denise på Salong Vita, kan verkligen rekommendera det!

2. Ögonfransar
Antingen går du på salong och fixar lösögonfransar, eller så sätter du i singles själv. Jag har börjat sätta i singles själv, tycker det är mycket enklare och snabbare nästan!

3. Tightliner
Okej läste om det här i senaste Allure och blev fast. Nu ska jag ägna resten av sommaren åt att bemästra den här tekniken, sen kan man dö lycklig!

4. Sculpting och glow
Glöm inte att bygga kindben och fixa näsan med sculpting. Går bra med en matt bronzer som Guerlains Terracotta. Annars har MAC ett bra sculptingpuder. Och så en bra highlighter! Just nu älskar jag Chanels, men även Bobbi Browns Shimmer Brick är snygga i sommar!

5. Perfekta läppar
Brun kajal under läppen för att skugga, och vit kajal i amorbågen. Sedan en bra läpp-penna, jag älskar Make Up Forevers rosa och skimriga och sedan ett liptint. YSL:s rosa tints är ultrasnygga och sitter som berget!!

Lycka till!

e
03 juni, 2014 kl. 3:51 e m (Edit) · Svara

YO! Du är min ultimata skönhetsguru. Jag snart sommarlov från uni-life och ska jobba istället vilket innebär para att slösa. Kan inte du uppdatera oss med ett inlägg om din hudvårdfavoriter eller vad man ska göra för att ha bästa hyn i sommar

Svar: Men jo såklart! Några är favoriter i repris också!

1. Estee Lauder Advanced Night Repair
Hade glömt hur bra den här var, så fick jag en megaflaska av mamma i födelsedagspresent. Går liksom inte att förklara hur fantastisk den är?! Hudtonen blir jämnare, man får megaglow och är nästan aldrig torr mer. Känns även som den fixar ärren lite? Har tagit en paus från Retin-A nu i sommar men den här håller huden i schack.

2. Citron-kur!
Snappade upp det här på MakeupAlley. Pressar en citron i ett glas, häller i lite iskallt vatten. Doppar sedan en bommullsboll i vattnet och baddar hela ansiktet med. Har sedan på det i typ en halvtimme och sköljer bort. Bra mot pormaskar och om man vill ha glow!

3. Body Shop Vitamin C Skin Radiance Powder Mix
Gör av med en sån här i månaden. Kör varje kväll innan läggdags och sover med. Tycker den blir knas om man har den på dagen – den skär sig liksom med sminket osv. Men en lifesaver för lyster! Har den alltså UNDER Estee Lauders Night Repair.

4. Avene Soapless Gel Cleanser
Morgon och kväll. Superbra om man har lätt att få finnar, den här håller allt på mattan. Finns på apoteket för ett öre och ett snöre ungefär.

5. Sisley Restorative Facial Cream
Okej den här är snuskigt dyr men det är den enda fuktkräm jag verkligen älskar, och extremt bra om man är torr. Den är inte fet eller kladdig, lugnar irriterad hud och är bara den ultimata krämen dag och natt. Ger inga breakouts heller.

6. Nars Monoi Body Glow 2
Den här har slutat säljas i Sverige tyvärr, men går att beställa via Nars europeiska sida. De dagar jag inte ska ha så mkt smink så masserar jag in den här ansiktet efter duschen. Ger sjukt fin lyster och gör under för huden. Sen luktar den ju inte direkt äckligt heller. 

7. Dermalogica gentle cream exfoliant
By far den bästa peelingen jag testat. Smacka på den i ansiktet i en kvart, och ta sedan lite vatten och massera runt i några minuter. Skölj sedan bort. Vill typ köra den varje dag haha . 

8. En grym foundation
Är helt kär i allt från ByTerry. Hade tidigare deras lyxfoundation, men deras CoverExpert är minst lika bra och inte särskilt dyr heller. Täcker bra utan att bli en mask!

9. Sampar So Much To Dew
Ja ni vet ju att jag är besatt av den här. Ökar fuktighetsnivån i huden över en natt. Har ställt mig i kö för att tjacka den på Sephora nu, min är slut! Verkar omåttligt populär. Fattar varför!! jag brukar förvara den i kylen (det är en gel så det e perfekt) så känns den extra skön att ta på. För alla som missat det så kan man kolla hur den här tjejen mätte fuktnivån med nån liten mackapär. Kolla resultatet helt galet!! 

10. Basiron
Om det dyker upp en otäck finne, kleta på lite Basiron på en gång. De bara försvinner lite magiskt?! Men glöm inte SPF när du använder Basiron!

Semesterflörtar, vänskaps-facket och sex på rutin

Några frågor börjar jag svara på nu!

Anna
11 juni, 2014 kl. 10:59 f m (Edit) · Svara

JAG BEEEER DIG QUETZALA! JAG BER DIG SVARA PÅ DET HÄR! Älskar dina råd och ÄLSKAR hela din persona. Jag VILL (MÅSTE) höra din åsikt! Seriously, jag BER dig – svara på det här.

Jag har ett problem. VARJE gång jag börjar dejta en kille så går det bra i början. MEN, till slut så blir det ALLTID så att han bara ser mig som en vän. Jag hamnar ALLTID i vänkategorin. Det gör mig frustrerad då jag tänker, men vad fan, vi klickar så bra, och jag gillar killen, men garanterat, varje gång så hamnar jag i vänkategorin. Och jag vetefan vad jag ska göra. Jag brukar ha bra insikt i allt annat jag gör, men just den här delen är jag helt lost. Jag är en snäll, rolig, intelligent, tjej som ser helt okej ut. Jag har bra självförtroende och jag gör mycket i mitt liv. MEN, just kill-delen har jag fått nog. WHAT THE FUCK SHOULD I DO? Varför hamnar jag alltid i vän facket? Är jag FÖR snäll, är jag FÖR tillgänglig? Kanske! I don’t know. MEN SNÄLLA SÄG VAD JAG SKA GÖRA! Pretty, pretty, please! Q – HELP ME!

Svar: HEJ!
Ouff för att inte hamna i vänskapsfacket:
1. Ställ lite krav. Alltså var lite kaninkokerskebrudig men inte för mycket. Markera tidigt om du är sur över nåt (typ de har inte hört av sig fastän de lovade).
2. Prata inte om allt. Prata inte om andra tjejer, dina ex, eller “för avslappnade” grejer. Behåll lite spänning. Det kan ni ta sen när ni varit ihop ett tag! (Även fast snubbar alltid säger att de “älskar avslappnade sköna tjejer” så gör de inte riktigt det…
3. FLÖRTA. Och var fysisk. Ge komplimanger, ha kroppskontakt, VISA att du vill något mer. Då kan inte signalerna inte gå fram!
4. Gör inte kompisgrejer. Alltså gå inte och ta en bärs med honom och hans killgäng. Föreslå mer dejt-aktiga saker, nöj dig inte med mindre! Och när ni väl ses: visa att du ansträngt dig alltså var dejtsnygg (krulligt hår, läppglans, mega-urringat osv).
5. Prata om det! Om ni kommer in på ämnet, lirka lite fint in typ “Jag skulle verkligen vilja ha fler tjejkompisar, suck jag har bara killkompisar och det är så tjatigt att lyssna på deras killproblem hela tiden” eller nåt sånt. Då har du lite subtilt sagt att du INTE är intresserad av nya killkompisar!! Lycka till!!

Kristina
09 juni, 2014 kl. 9:33 e m (Edit) · Svara

Okej relationsfråga från mig med (första gången jag kommenterar fast jag älskar din blogg). Men, i alla fall det är så här:

Jag är ihop med en kille som jag gillar väldigt mycket. Vi bor tillsammans. Jag är kär och vi är snälla mot varandra och litar på varandra. Inga spel eller något sådant. Men vi har för närvarande dåligt sex. Jag är inte närvarande i mina känslor när jag har sex och det känns som att inte han är det heller. Det går på rutin. Vi umgås kanske för mycket och det gör kanske att man inte längtar tillräckligt mycket efter varandra. Jag har heller inte så bra sexuellt självförtroende just nu, känner mig bara väldigt självmedveten och vågar inte ta initiativ till att göra något nytt. Vad ska man göra? Försöka att inte umgås så mycket? Försöka skapa lite bråk som kan göra att det blir lite hetta och passion?

Svar:
1. Skippa sexet ett tag. Trodde aldrig att jag skulle tipsa om det här men gör ALLT annat. Inte i evigheter men typ i en veckas tid kanske, max några dagar beroende på hur ofta ni ligger. Hångla som fan, ha oralsex och allt annat, men skippa själva sexet (ok jag blir ofta mobbad av mina polare för att jag tycker att oralsex och analsex räknas till hångel och inte är sex men du fattar). Det kommer få er bägge att bli lite mer passionerade igen! Och längta lite extra. Alltså gör ingen stor grej av det, och säg inte typ “Nej vi ska inte ha sex” utan säg typ bara att du har mens eller nåt annat.

2. Bli fulla tillsammans. Dela en flaska Champagne utan att det är ett festligt tillfälle. Alltså inte till fredagsmyset utan bara random veckodag när man bara är hemma och muppar i pyjamas. Snacka en massa skit, följ upp saker, garva ihop. Och HÅNGLA.

3. Ja allt det här är som ett enda långt förspel. Men börja testa nya saker. Om det går på rutin så ändra på rutinen bara lite. Du behöver inte föreslå att ni ska spika upp en sexgunga men prova en ställning ni sällan kör, snacka dirty om du inte brukar göra det, VISA honom att du vill ha honom och VISA att du njuter som fan.

4. Precis som du sa så kanske ni inte får längta tillräckligt efter varandra. Nu i sommar är det ju perfekt att typ resa bort en vecka själv eller med sina polare. Snacka i Facetime med din kille, skicka sexiga bilder till varandra, bygg upp lite stämning och sexchatta MASSA. Det räddar allt!!

5. Flörta lite med andra och spela lite svartsjuk. Alltså du behöver inte vara otrogen eller nåt, utan öva på dina flörtskills typ med killen på ICA eller nån hipster på krogen. Och spela lite svartsjuk mot din kille! Inte bråka utan snarare fälla nån dräpande kommentar eller lacka för att brudar kollar in honom på stan. Charmigt svartsjuk brukar jag kalla det (önskar jag var det igen. Jag har blivit ett rabiat galet svartsjukemonster är så hemskt borde va inlåst). Det boostar hans självkänsla lite och han känner sig åtrådd och sexig.

Om allt ovan fails: Här finns ännu fler foolproof tips (i första svaret)!  och här i inlägget “Så blir du magisk i sängen”. 

Hanna
09 juni, 2014 kl. 10:43 f m (Edit) · Svara

Jag fattar inte att jag sitter på jobbet och skriver till dig, men håller på att go mental. Var på ett bröllop i helgen och uppfylld av kärlek slog det ned som en blixt från klar himmel när jag skulle sova. Min bästa killkompis är mannen i mitt liv. Det finns ingen som han. Han är den bästa jag vet och jag säger alltid att den som får honom kommer bli världens lyckligaste tjej. Alla i min familj och mina vänner älskar honom och tycker att vi är perfekta för varandra.
Det stora problemet är (bortsett från att han då är min bästa vän och jag inte ens vet om han är intresserad) är att en av hans nästa vänner är mitt ex. Men det har gått tre år sedan vi gjorde slut (ömsesidigt) och det finns absolut inga känslor mellan oss eller hard feelings. VAD SKA JAG GÖRA?! Snälla Q-baby, hjälp.

Svar: Härligt ju! Jag tycker att du helt enkelt ska berätta för honom att du är kär, och att det gick upp precis för dig alldeles nyss. Fråga om ni kan ta en bärs, säg att du är skitnervös men måste berätta en sak, och sen bara räkna till tio och säga det rätt ut och hoppas att han känner likadant! Att han är bästis med ditt ex borde inte vara något problem, om han är med på noterna så är det ju hur lugnt som helst – ditt ex kommer att förstå och säkert bli glad för er skull, framförallt om det inte är några hard feelings och det tog slut ömsesidigt!

elin
12 juni, 2014 kl. 10:35 e m (Edit) · Svara

Q!!! Need your help.
Jag reste utomlands för två-tre veckor sen och träffade en helt fantastisk kille. vi var med varandra några dagar innan jag åkte hem och några dagar senare la han till mig på facebook också. (han e svensk men bor utomlands). jag e jätteintresserad!! nu har det gått några dagar men han skriver inget??? hur ska jag göra för att få han att bli dödskär i mig på distans eller liksom att han ber mig komma dit igen o träffa honom???

Svar: Men åh! Börja chatta bara! Chatta upp honom i brygga. Snacka om ditten och datten, vad ni gör, planer, och allt möjligt. Flytta sedan över till dirty talk, skicka lite bilder osv. Spela lite spel, försvinn ibland, återuppta det dirty… och när han är som mest sugen kommer han att föreslå att du ska komma över. det är nästan fakta! Då bokar du en biljett och drar dit! Piece of cake!

transforming the tunes

Nu är min extremt korta semester över. Mest varit i stan, en snabbis i berlin oxå som var grymt och VARMT. Och jag lyckades va på Berghain till klockan 10!? PÅ MORGONEN? rekord.

Så Summerburst oxå haha…martin garrix var tio plus.

Iaf avslutade det hela med en underbar dagsfest på kolonin igår tillsammans med ZekeShelley och Compactclubbing. Vi bjöd in några polare var och drack bärs och jag repeatade Scooter (besatt av Scooter nu??) och “Bubble Butt” konstant. Typ…

Iaf vill man vinna en egen Compactclubbing-fest (på “lokal” – inte på kolonin haha :-) ) med full spons, repat o med vakt och gud vet vad och även vinna en M1X-DJ (den lilla dj-maskinen Shelley har på magen, varmkorvsboogie fast dj-boogie) så ska man tävla med sin egen bästa typ ultimata hemmafest under hashtaggen #Compactclubbing. En jury väljer sedan ut tre vinnare som får köra sin egen fest (och även en crashcourse i hur den lilla dj-mixer-lådan funkar…Förmodligen är det Zeke “falska Avicii” Tastas som kör den kursen hihi). Booze och bass kan inte bli bättre !! Även om det lär vara slut med alla grannar nu men men.

Iaf, TACK alla som kom! Josefin, 138, Glasman, Fritz, Jazzi, Sofie, Shelley, Edvin och alla nya ansikten oxå! Här e BILDER! Nu ska jag åka och gadda mig hos brorsan och sen e jag tillbaka på jobbet och ska svara på alla skönhetsfrågor och kärlekstrubbel!

xoxo


The chase is better than the catch…

Har ju kommit massa härliga frågor! Börjar med att svara på dom, sedan kommer det ett beautyinlägg inför sommaren och sedan svar på alla kärleks och relationsfrågor som dimper ner!

PUSS!

Emelie
04 juni, 2014 kl. 10:17 f m (Edit) · Svara

You look great! As always.. Vem e han i brillor? Din kille? Assnygg

Svar: Haha tack! Nää det är min kompis Christoffer “138″ Röstlund! 

sanna
03 juni, 2014 kl. 2:47 e m (Edit) · Svara

sååå fin!!! massa grattis!!
PLUS har du tips på pilotbrillor i den stilen??? typ de du har på bilden eller några andra/annat märke?

xx

Svar: Tusen tack! De jag har på bilden är Hyde’s, och modellen heter Eric Duncan! ÄLSKAR DOM!

Lisa
21 maj, 2014 kl. 9:39 e m (Edit) · Svara

Heeej Q!! Har träffat världens bästa kille för några månader sedan men eftersom vi båda är ganska upptagna med jobb osv så hinner vi typ bara sen nån gång i månaden och ha suuuper nice sex. Så min fråga är: hur frågar jag på ett fint sätt om vi kan ses oftare och typ bara ha sex? Och ta det här med att vara “pojkvän/flickvän” när vi har tid? Utan att han blir sårad och tror att jag bara vill ha honom för sex..? Seriöst blir galen om jag bara ska få ligga nån gång i månaden, men vill samtidigt inte ha någon annan.  (( inte ens kul att onanera längre, går som på nålar osv…

Svar: Grattis! Lägg fram det lite mjukt och fint. Jag skulle typ ta det på mess och säga nåt i still med att han är bäst i världen på att ligga och att du gärna vill ses oftare än vad ni gör…och så kan du lägga till en brasklapp typ “PS. Jag vill inte gifta mig och skaffa barn…än..lol” elr nåt som avdramatiserar det hela lite. Jag tror även att de flesta snubbar inte har nåt emot att man “bara vill ha dom för sex”. LYCKA TILL!

emelie
23 maj, 2014 kl. 10:35 f m (Edit) · Svara

Brun utan sol?! Alltså har du nått tips på hur man får den jämn?! Alltså utan linjer??

Svar: Skrubba!! Och återfukta huden ordentligt några dagar innan, typ sov med en fet kräm som Kiehls Creme De Corps eller Canoderm. Den bästa bästa brun-utan-solen jag testat ever är Clarins Delicious Self Tanning Cream.  Den är rätt dyr, men är även färgad så du ser var du har smort in dig. Jag brukar även boosta min egen bränna och alltså BUS:a när jag redan har fått lite färg, då syns inte eventuella ränder. Och upprepa cirka två dagar i veckan! Glöm inte fötterna och händerna! Jag brukar ha en blöt frottéhandduk framme som jag torkar av handflatorna och mellan fingrarna med så man inte är helt flammig. Och efter två-tre timmar när färgen har sjunkit in smörjer jag in händer och fötter med typ Helosan, så blir det perfekt på morgonen!

Murri
31 maj, 2014 kl. 1:03 e m (Edit) · Svara

Q!! Hjälp! Har ungefär 100 tusen killproblem men det här är snäppet viktigare! Vad och hur gör jag mot mitt “knotter” på armarna? Har det på överarmarna och har pillat och hållt på så nu har jag vidriga sår överallt! Vad gör jag?! Brukar bara smörja in armarna med fet kräm, har funkat innan, men nu behöver jag proffshjälp! Ska jag skrubba, peela, köpa nån svindyr kräm? Heeeeelp. Puss

Svar: Aj aj för såren!! Jag skulle badda såren med alsolsprit eller kanske citron och sedan smörja in just såren med kanske Bepanthen elr något snällt mot huden. Testa sedan Salsyvase 2%! Finns på Apoteket, det BORDE funka! Om inte det funkar efter någon vecka, kolla med hudläkare! Svindyra krämer hjälper nog inte, det är nåt jox från Apoteket som är lösningen här, kanske koritsonkräm från Apoteket kan funka oxå?

en kärlekshistoria

Hannah
26 maj, 2014 kl. 8:59 e m (Edit) · Svara

Berätta om din relation med din pojkvän!

Svar: Haha ok! Var ska man börja! Vi firade sex månader igår (firade och firade, jag följde honom till tåget på Centralen för han ska på grabbresa i Köpenhamn…kommer väl aldrig hem..)..

Vi har träffats ganska länge, först som KK:s men jag märkte nog ganska snabbt att jag var kär, och tror att han var det också. Det där vanliga pirret, man försöker spela cool och träffa andra fast det känns som tusen knivar i magen.

Man vaknar på morgonen tillsammans och vill inget hellre än att den ska stanna kvar och så frågar man lite fegt “Happ vad ska du göra idag då?” och de ba “Ska dra till Trädgården och dricka bärs vi hörs” när man egentligen vill att de ska säga “Vara med dig RESTEN AV LIVET SÅ KLART!”.

Men till slut när vi bägge hade stökat färdigt och lekt av oss och kommit till sans så blev det mer seriöst. I början var jag sjukt osäker och livrädd, för det är alltså den första BRA killen jag träffat. Så ovant och läskigt. Så höll vi på lite av och på, och jag gjorde slut på nyårsafton av alla dagar (skitfånigt bråk japp). Och jag var heeeelt förstörd. Skickade honom tusen sms och krälade men han hade blockat mig (???!!!!)

Så en snöig eller regnig, i alla fall en skitsöndag i januari åkte jag bussen ut till Älta för att lämna en lapp i hans brevlåda. Alla, förutom min mamma och Josefin C, tyckte att det var en usel idé. Lyckades bli insläppt i huset av några grannar och lämnade lappen i brevlådan.

Sedan kom Zeke och hämtade mig och jag störtgrinade och vi lyssnade på Veronica Maggio “Hädanefter” i bilen, och åkte till Spy Bar och dränkte mina sorger i dyrt vitt vin som bartendern hade sparat till ett speciellt tillfälle.

Det gick några dagar och jag undrade om han var gjord av sten, men sen ringde han och kom hem till mig och vi låg bredvid varandra i sängen och pratade lågt och så bestämde vi att vi skulle vara ihop.

Och det är jag så glad över idag, att jag vågade, och att han förlät mig. Jag har nog aldrig träffat någon med så stort hjärta, som är så empatisk och skön och rolig (och även med ett jävla temperament när Bajen torskar eller när jag leker med min mobil när vi kollar på film).

Jag har fått lära mig att inte bete mig som jag har gjort i alla andra relationer, jag har vågat börja visa mig svag, det är okej att grina och vara rädd ibland. Förut har jag liksom nästan känt mig ensam trots att man varit två men nu är det som att jag hittat hem om du förstår.

Ja så här såg lappen ut förresten :-)

dirty30

I fredags fyllde jag 30! Har firat i typ tre dagar, var så kul! Torsdags Icona Pop-festen på V och Bernies och fick hångla med min kille på tolvslaget (det e larry david-stile han blir åksjuk av att hångla så önskade mig det i present haha), i fredags hit och dit och i lördags var vi först på kolonin, sen fick jag åka en såå härlig porsche!!

Sen Riche och sen Spy Bar! Vill tacka alla som kom och firade det var den bästa födelsedagen ever! Och alla fina presenter! Gud vilka underbara vänner man kan ha! Smink, Champagne, smycken, Porsche-ride och Supreme-munkis jag velat ha i ett halvår!

Dessvärre är jag ungefär sämst på att plåta…som syrran påpekade så ser alla bilder ut som Rembrandt varit i görningen…

Iaf TACK Sofie, Oscar, Zeke, Jazzi, Fritz, mamma, Yewande, Adenike, Moremi, Andy, Denise, Helena, Diana, Emma, Caisa, Martin, AD, Glasman, Staffan, 138, Erik, Ferna, Viktor, Linus, Hannes, My, Gilda, Emily, Krippa, Jennika, Gullan, French, Andreas och Madde!

 

fick åka drömbilen!! Tack Sofie och Oscar!!
denna fina gjorde min kille åt mig :-)
tack Zeke för så fint fixat på riche + spy bar! :-)
138 på kolonin!
tack andreas och madde för denna hahah!
Nattvakten av Rembrandt…
It Boy och Ferna, även denna av Rembrandt.
riktigt bra fotograf… sofie och gilda!
03.00 tyckte min bättre hälft att det var läge att tända en bengal på stranden. Sagt och gjort, tur att det gick bra och att jag inte smällde bort halva fejset…