måndag 20 oktober 2014
Ingen rädder för ryssen är
måndag 13 oktober 2014
Skratta bort tråkhösten
torsdag 18 september 2014
72 000 FB-likes har oftast inte fel
514
reaktioner idag

The panther is a fierce animal, but he will not attack until he is backed into a corner; then he will strike out….

Så nu är vi klara med min sleeve på högerarmen! Sju sittningar hos brorsan (på Lifestyle i Sundbyberg sitter han, gå dit och gadda er han är BÄST), men var värt varje sekund av ooont (och då är jag även en chicken och hade bedövningssalva).

MYCKET NÖJD! Tack Andy!!!


 

hädanefter

För tre veckor sedan var det således premiär för min relationsspalt här på Nyheter24. Här hittar ni den första – om hur man mindfuckar sitt ex, här ligger den andra...och den senaste hittar ni här. 

Nu på söndag är det dags igen, lägger upp länk här i bloggen när det är uppe!

Mycket nöje!

PS. och glöm inte att mejla era relationsfrågor till mig på quetzala@nyheter24.se om ni har ngt på hjärtat! DS.

/Q

 

 

vad betyder din flörts sms..

var med i aftonbladet wellness och pratade om din flörts sms…kolla här! 

 

 

fråga va du vill om sex, kärlek, relationer….

HEJ alla galna bloggläsare…
På söndag är det premiär för min relationsspalt här på Nyheter24! Tanken är att vi kommer att ta upp allt som rör kärlek, sex, relationer, raggning…
Mejla din fråga till quetzala@nyheter24.se så svarar jag i spalten på söndag!
Peace out !

A long, lonely time time goes by so slowly. And time can do so much

Judit
18 september, 2014 kl. 2:22 e m (Edit) · Svara

Hej Q! Det känns som du e den enda som kan hjälpa mig med detta. Jag har precis gjort en bröstreduktion och allt har gått fint. Det enda jag e livrädd för nu e ärr!?!? Kmr ju få skitstora, hur gör jag för att minimera det så mkt så möjligt!? Ngn kräm? Olja?
Å plz rock on! Du e amazing!!

Svar: Hej! Jag har inte provat den här personligen men många säger att Cicatrix är väldigt bra!  Annars finns det behandlingar som tex Dermapen (jag har gjort det i ansiktet mot mina acne-ärr och det är sjukt bra! Ska boka in några fler tider i höst så får ni se före och efter-bilder. Gör det hos Annika HarlénEntouch. 

Hanna
22 september, 2014 kl. 6:56 e m (Edit) · Svara

Åhhh Quetzala, har läst din blogg och du har alltid så bra svar från hudtips till kärleksproblem. Saken är den att jag haft en KK hela sommaren, i början tyckte jag inte han var något att hänga i granen men nu tror jag att jag är lite kär. Jag får fjärilar i magen och han luktar så gott. Vi har kommit överens om att bara vara kk’s och han vill inte ha några “missförstånd”… Borde egentligen sluta träffa honom men han är den bästa jag någonsin hånglat med och njuter verkligen av att ligga med honom. Tycker du att jag ska ligga lågt ett tag? Eller ska jag vara ärlig med hur jag känner? Att jag vill ligga med honom 24/7 typ…

Svar: Hej! Vad härligt å va kär haha. Åh så svårt, nästan så där var det prick innan jag blev ihop med min kille. Var så kär att jag höll på gå under men vågade inte säga något typ för man vill ju inte “skrämma bort nån”. Men till slut tog jag mod till mig och sms:ade att jag var kär typ. Det var ju inte han då, fick svaret “haha” typ. Men vi fortsatte att träffas och till slut fattade han väl att han oxå var kär (killar e sååå tröga och vet aldrig sitt eget bästa aja) Jag tror att det är bra att säga att man är kär eller typ messa “hej du..jag tror att jag håller på bli kär i dig”. Sen behöver du ju inte ställa några krav eller så, ni behöver inte ens ha nåt snack utan låt det bara rulla på och försök hänga lite mer än bara i sängen sas. Emellanåt kan du spela lite svår och ligga lågt, hatar att säga det men så fort man spelar lite svår så blir killar som tokiga, särskilt om de får mixade signaler – att du sagt att  du är kär men samtidigt håller honom lite kort. Faller han inte för det så är han knäpp!

E
19 september, 2014 kl. 12:37 f m · Svara

Hej Q!

Vad gör man om man är dödligt förälskad i sitt ex trots att man gjorde slut för över ett år sen(vi har inte setts alls sen vi gjorde slut). Har skrivit x antal mail de senaste månaderna på fyllan men inget svar(inga kärleksförklaringar men typ försök till kontakt). Vi har inte gemensamma vänner och vet inte ens vart han håller hus, finns inga sätt att nå honom. Men kan inte få honom ur huvet. Vad fan gör man?????

Svar: Åh om du fortfarande är så kär så tycker jag iallafall att du ska ringa honom (Har du inte hans nummer så kolla typ upplysning.se elr nåt, ring hans morsa elr nåt, gör allt du kan!). På dagen och nykter! Säg som det är, att du inte kan sluta tänka på honom och att du är kär fortfarande och att du saknar honom. Så får han ta ställning till det sen. Men man måste iaf försöka med allt man har och kan!

Vi ses på Plattan…

Igår gick jag och mina syrror och mamma och röstade. För ena syrran var det första valet, och hon började lipa av lycka för att hon fick rösta. ♥

Jag har alltid röstat på Vänsterpartiet, och så även igår.

Det är åt helvete att det gick som det gick med de äckliga smutsiga rassarna i SD, men vi får fan inte ge upp.  12,9 % galningar i Sverige är 12,9 % för många, och jag blir mörkrädd när jag tänker på till exempel det här. 

Så.

Ta på dig det svartaste du har och kom till Sergels Torg idag klockan 17.00.

 

 

 

karriär…..

J
08 september, 2014 kl. 4:39 e m (Edit) · Svara

Hej Quetzala. Älskar ditt språk. Läser inte ens bloggar men råkade hamna här när jag googlade på en grej och fastnade. Blev verkligen berörd av ditt sätt att skriva. Vilken jäkla talang tänkte jag. Har själv ångest över allt möjligt. Tänkte fråga en specifik grej. Hur fick du från början jobbet som skribent när du var 16 typ? Antar att det måste varit kontakter… vilket jag självklart ALDRIG haft *rolleyes* Men är helt övertygad om att skulle du göra det där intagningsprovet som vissa journalistutbildningar använder sig av, skulle du ju komma in, så som du skriver. Varför jag frågar är nämligen för att jag själv har en dröm om att få LEVA som journalist, men det kommer antagligen bara att förbli en dröm. Hursomhelst, keep up. Du är en tjej HELT i min smak som skriver om livet som det är. Det finns så få såna människor, så det är så viktigt att du fortsätter. Dina texter om när du va med Ola…. och efter. Jag dör va bra det va. Du lyckades verkligen förmedla där, kan jag säga. Har bara senaste dagarna läst en massa i bloggen och gillar’t skarpt! Nu blev det en uppsats här. Men “karriärtips” mottages mkt mkt tacksamt!!
// Jessica

Svar: Heej! och TACK, kul att du gillar!! Karriärtips håhå ja ja! Nu får du en lååång story men wtf!

Jag gick ut nian med lite speciella betyg (IG i matte pga sifferblind) så fick gå på Individuella linjen som det så fint hette, för att plugga upp mitt mattebetyg.

På schemat hade man även praktik två dagar i veckan, och trots att min SYO tyckte jag skulle “jobba på en restaurang, typ McDonalds…Du kan väl inte svenska ens?” så sökte jag praktik på Nöjesguiden. I efterhand har jag fått höra att min SYO även mejlade min dåvarande handledare på Nöjesguiden och “varnade” och sa att jag kom från en problemskola typ. Helt sjukt, men kul också att gamla chefen då visste att han skulle ta in mig haha.

I alla fall så praktiserade jag där, klistrade kuvert, delade ut tidningar, kokade kaffe och sånt, och rätt fort fick jag börja skriva. Samtidigt så skrev jag på en musiksajt som hette Bomben.se, och efter ett och ett halvt år praktik på NG och efter att jag fortfarande inte lärt mig ett jota matte så hoppade jag av skolan och började jobba på Nöjesguiden som klubbredaktör (hade falsk-leg och skrev under pseudonym innan jag fyllde 18 haha).

Så mest var det bara att jobba mkt och visa att man kunde och ville lära sig trots att man hade keffa betyg, jag var ju inte direkt ett socialt geni då (för det e jag nu LOL) så så mycket kontakter var det inte i början. Skrev musik på NG, och lite i Sonic. Sen en sommar så ringde de från Expressen och frågade om jag ville ha sommar-vik på nöjet, och jag var rånervös för jag hade ju inga betyg att ta med mig direkt, men de frågade aldrig ändå.

Körde sommar-vik på nöjet och sedan började jag skriva krönikor och recensioner och sånt. Det jag älskade på Expressen var att det kändes som att ha hittat hem, att lära sig att skriva för kvällstidning, att få vara kommersiell och underhållande var en superkick, och att få chansen att jobba med så kunniga människor. Under den tiden försökte jag bara snappa upp så mycket som möjligt.

Efter ett tag på Expressen så var plötsligt musikjournalistiken helt död – alla ville ha modebloggar och sånt, så jag började se mig om efter annat, och valet föll på Veckorevyn.com. Var där lite mer än ett år tror jag, och det var sjukt givande att få lära sig att skriva för webben på ett helt annat sätt.  Och Ebba von Sydow lärde mig då att blogga! Annars hade det inte varit nån blogg här tror jag :)

Sen ringde Douglas Roos och berättade att han och Patrik Sandberg startade Nyheter24 och frågade om jag inte ville bli nöjeschef. Så jag sa, fick jobbet och har varit här sen starten (fem år) fast i lite olika konstellationer.

Men iaf mina karriärtips är följande:

1. Jobba hårt
Om man inte pluggat så krävs det så mycket mer jobb för att bevisa sig och för att komma fram. Man har ingen utbildning att luta tillbaka på, så man får inte ta saker för givet.

2. Var inte så jävla kräsen
Ibland får man kavla upp armarna och göra sånt som man kanske inte tycker är jättekul. En stakeout utanför nån svensk kändis hem, ringa jobbiga samtal, se en artikel bli konstigt redigerad eller skriva om saker som man kanske tycker är “fåniga” eller “ytliga”. Att göra allt det lär en mer än vad man tror, så var inte så kräsen och gnällig. Det värsta jag vet är att jobba med folk som gnäller över allting eller tycker att de för fina för att skriva om vissa ämnen eller som inte kan stå för en lite löjlig rubrik. Zzzznark!!!

3. Skaffa en mentor
Någon som vågar vara hård mot dig, gärna lite äldre och som kan ge dig feedback på texter och allt annat som kommer i jobbet (drev, hot, idétorka…vad som helst). Det är ovärderligt att ha någon att bolla med som sitter i lite samma sits och som kan ge en perspektiv på saker när allt är kolsvart.

4. Plugga är bra – men bli inte tråkig
Att plugga är bra, men jag tror att det går likabra att skriva utan att plugga. Men då gäller det att man verkligen försöker utveckla sig och tar till sig av kritik och kollar hur ens texter redigeras. Många som pluggar blir lite “låsta” vid ett visst typ av arbetssätt, och det är fruktansvärt tråkigt.

5. Läs mycket!
Nyckeln till att utvecklas är att sluka andra tidningar, twitter, böcker och nätsajter. Kolla på bilder, se hur allt hänger ihop och snöa in på vissa ämnen du brinner extra mkt för!!

Glamglow, Bare Minerals, Christian Breton och Filorga

Tjena mors!

Har testat en hel del nytt smink och hudvård den sista tiden, och här kommer lite recensioner!

Och till läsaren som undrade vilken Jo Malone jag använder så är det dels Peony, Blush & Suede och även den helt fantastiska Nectarine blossom & Honey!

ENJOY!

Christian Breton De Luxe Radiance Gold Cream
En kräm med 24 karats guld i?! Hur lyxigt kan det kännas?! Den är megadyr (tusen spänn…) men gör sitt jobb. Jag har använt den morgon och kväll sedan början av juli och märker en superskillnad på min hy. Den är mycket “lugnare”, mindre röd och återfuktad på ställen där jag tidigare alltid var mer torr. Ger dessutom megamycket glow eftersom det är guld i som ger sjukt snygg lyster under din foundation. Helt enkelt en perfekt dag och nattkräm som gör sitt och mer till utan knussel. Christian Breton kan du bland annat köpa HÄR.

Christian Breton De Luxe Radiance Gold Serum
Förutom ansiktskrämen från franska Christian Breton testade jag även samma märkes serum, även det med 24 karats guld i. Det absorberades snabbt av huden, blev inte alls kladdigt eller så som vissa serum kan bli. Efter lite mer än en månad hade det gjorde susen på mina gamla ärr.

Filorga Time-filler Eye Cream
Har bara testat den här i en vecka, men det känns hittills som att jag hittat en perfekt ögonkräm (Har inte använt någon ögonkräm öht det senaste året). Har extremt känsliga ögon men den här är kanon, återfuktar och kliar ingenstans (annars börjar typ mina ögon rinna av minsta lilla). Bra mot trötta ögon och mörka ringar. Den ska även ge näring till ögonfransarna men det har jag inte märkt av än.

Glamglow Powermud Dualcleanse
Det här är den första produkten från hypade (och relativt dyyyra) Glamglow som jag testar. Älskar ju lermasker, och den här är snäppet bättre än min Kiehls lermask som jag varit trogen användare av. Den här lermasken sticks lite i början, men det lägger sig snabbt. Efter 10-15 minuter masserar jag in den här med varmt vatten och då förvandlas lermasken till en rengöringsolja. Sjukt bra mot porer (mina som jag dras med på hakan blir pyttesmå om inte obefintliga efter några användningar av den här masken). Även gamla små blemmor försvinner fortare.

Ny favorit!!! Lite minus för att den luktar megamycket äpple. Visst det är ju fräscht men känns lite väl mycket DKNY äppelparfymen typ.

bareSkin® Pure Brightening Serum Foundation Broad Spectrum SPF 20
På Kicks pressfrukost förra veckan fick vi testa fram vår perfekta foundationfärg med en liten mackapär som heter Kicks Color ID. Den scannar av din exakta hudton och ser sen vilken färg du ska. Jag är ju sjukt nojig för att testa nya foundations för tål i stort sett ingenting och får megamycket finnar av vissa. Under sommaren har jag använt By Terry Cover Expert, och jag ÄLSKAR den, men den gör inte så mycket för huden och har inte heller SPF (deras serum-foundation är tyvärr för dyr i längden…) så testade jag iaf den här från Bare Minerals.
Har annars haft svårt för mineralpuder och sånt men den här är en flytande foundation och du jobbar in den med en liten borste du får med.
Har använt den dagligen i en vecka nu och är SJUKT nöjd. En av de allra bästa foundations jag testat (Tålde inte Estee Lauder Double Wear men för de som kan ha den är den fantastisk, tycker att Armanis är för torr…). När jag jobbat in den i huden så sveper jag lite av Kanebos löspuder i ansiktet, duttar på lite Nars Orgasm på kinderna, Guerlains brozingpuder för att sculpta lite och sen klart. Den blir dessutom bara ännu snyggare när den får smälta in i huden under några timmar, och sitter som berget. Behöver inte göra några touchups alls under dagen.

Lumene BB Cream Bright Now Vitamin C med SPF20
Har använt den här hela sommaren och den är perfekt om man ska till stranden eller ska till jobbet och inte behöver ett full face makeup. Kan bli lite blank så jag mattar ner T-zonen med Kanebos löspuder. Mycket prisvärd och snäll mot huden!

underkläder, fuktmasker och livräddare

katrin olsson
14 augusti, 2014 kl. 9:54 f m · Svara

Hej! Kul att se vad du har haft för dig i sommar

Jag skulle älska lite tips på masker som ger FUKT! Det känns som att min hy snart kommer att behöva det om man säger.. Är även nyfiken på vad du använder för underkläder

Ha det fint!

Svar: Såklart! Fuktmasker: Sampar är MAGISK om man vill ha fukt. Här har jag skrivit om den! Säljs på Sephora i Sthlm, och är väl typ holy grail om det är just fukt man vill ha!

Åh ang undekläder! Nu kommer du få en uppsats pga jag brinner för detta haha. Är besatt av snygga underkläder! Och så måste de vara sköna. Och bra kvalitet. Gjort misstaget att köpa underkläder på H&M och typ Victorias Secret några gånger. Hemskt. Tappar passformen efter en tvätt, blir grå, dassiga och bara hemska. Men behå har jag allra oftast Chantelle, nu över sommaren så sväller alltid mina bröst upp till 70E (e väl så när man är från Amazonas. Har 70D annars ) och med Chantelle får de PERFEKT form och ser typ ännu större ut än vad de är. Har ALLTID pushup, det blir snyggast under t-shirt eller linne osv. Får ibland frågan om jag har silikonbröst, och nej – det är bara tack vare magiskt bra behåar! Har även några behåar från Agent Provocateur som jag gillar mycket, men de är mer till vissa klänningar som kräver det. Myla gör sjukt bra underkläder också.
Vad gäller trosor så är jag lite billigare i drift där. Några par AG, men har drivor med Hanky Pankys, har string varje dag och de är sjukt sköna. Hatar såna string som skär in i röven?? Hanky Pankys är perfekta, ger snygg “len” silhuett (inga fula kanter eller typ att de skär in i midjan) PLUS de finns ju i neonrosa oxå!
Som de flesta tjejer äger jag några uppsättningar stay-ups och korsetter och strumpeband men det känns alltid så krystat? Det är ju liksom sjukt fult under ens kläder, och min kille skulle nog tro att jag tappat det helt om jag öppnade dörren i ett “raffset”.

Roxy Moon
16 augusti, 2014 kl. 11:27 e m · Svara

Halloj, var har du köpt bikinin?

mvh Roxy Moon

Svar: Hej! Köpte den på nån spansk budgetkedja för 50 spänn förra sommaren i Barcelona!

Lina
18 augusti, 2014 kl. 6:32 e m · Svara

Hej! Jag undrar hur du håller dig så fräsch när du är ute hela dagarna på festivaler, festar? Hur ser din hudvårdsrutin/sminkrutin ut då? Tycker själv att det är svårt när man är många som är iväg ..festar etc. Man ser inte alls lika fräsch ut när man inte är hemma!

Svar: Tack! Min rutin är likadan när jag är på festival som när jag är hemma… Kånkar med mig typ en resväska med fyra necessärer med allt från pincetter till serum och Clarisonic och ansiktsmasker. Och sen har jag ALLTID smink med mig i väskan. Är stört avundsjuk på tjejer som kan dra hemifrån utan sminket med sig…

Men några lifesavers när man är “on the road” är:

1. Dermalogica Antioxidant hydramist
Fräshar upp ens smink, ger lyster och fukt. Perfekt när man stått och svettats på nån spelning eller fått 40 000 öl utspilld på sig. Finns i resestorlekar på NK och Åhlens!

2. Estee Lauder Advanced Night Repair
Har börjat använda den här dygnet runt (med solskydd över på dagen såklart!!) och tillsammans med min GULDKRÄM från Christian Breton (Recension på Breton-produkterna kommer nästa vecka här i bloggen!) så har den räddat min hud i sommar.

3. Läppstift
Eftersom man har solglasögon dygnet runt under sommaren (tjena Bono) så är det snyggt med läppstift tycker jag. Just nu är jag smått besatt av MAC:s Lady Danger, men fick även ett neonrosa från Other Stories som är sjukt bra och mycket färg. Tycker mörka färger håller bättre oxå om man ska röka, dricka och hångla och sånt.

Här har jag MAC:s Lady Danger!

Och här det neonrosa från & Other Stories!

4. Ett bra puder
Kanebo har sjukt bra puder, perfekt att matta ner då och då.

5. Torrschampoo
Både Aussie och Batiste har sjukt prisvärda och bra torrschampoon. Då kan man tvätta håret på söndagen, börja med torrschampoo på tisdagen, ha flätor på onsdagen och mössa på torsdagen… Heheh fräscht men att tvätta och föna håret tar ju en eon (har ju löshår).

6. Parfym
Har alltid en liten miniparfym i väskan. Just nu gillar jag mest Jo Malone men även Byredo har smarta miniflaskor av sina parfymer.  ÄLSKAR La Tulipe från dom!

kärlekståg vi sitter längst fram, allra längst fram i vår egen vagn…

Martina
20 augusti, 2014 kl. 1:04 f m (Edit) · Svara

BÄSTA Q!!! Min livsguru. Jag behöver din hjälp!!! Jag blir galen snart.
Jag har senaste tiden fått riktiga deppattacker över en grej och kan böla i timmar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet inte om jag är bipolär och behöver söka hjälp eller vad det är för fel på mig. Men jag har aldrig haft ett förhållande (jag är 22) pga att jag e så upp och ner när det kommer till vad jag vill och känner, så att ha enkla och strictly sexuella relationer är precis det jag har velat ha under åren. En två eller tre gånger har jag dock fallit och då har det liksom inte funkat pga mina fucking issues. Ena dagen e jag svinkär, andra e känslorna helt borta osv. Det går som en fucking karusell. Och för att toppa det också så har jag närhetsproblem. Klarar inte av när folk ska gosa och mysa för mycket med mig. Typ när jag e full bara. FAAAAN.
Anywho, när en kille visar intresse för mig, alltså inte ”hej jag vill ligga med dig” utan ”hej ska vi ta en fika, en öl eller dylikt”. Då är han äcklig. Äcklig var väl att ta i, men intresset från min sida är totalt GONE. I alla fall behöver det inte vara så. Ibland är jag kär ena dagen, inte den andra, den tredje vet jag inte och den fjärde megakär igen. Mina känslor går så mycket upp och ner och jag vet inte varför, vad jag ska göra och hur fan det ska sluta!!!! Är det liksom bara den här grejen att jag bara är intresserad av det jag inte kan få och när jag får det är jag mätt??? Isf, hur kommer man över det???? Och isf, det förklarar ju inte att jag ibland kan gilla en person under längre tid som även gillar mig, men att det går som en jävla bergodalbana
Borde jag söka hjälp hos en psykolog eller behöver jag bara skärpa mig och ta det steg för steg??? Tips uppskattas, för jag går nuts snart. Jag är så redo för ett förhållande.

Svar: Hej! Nu är ju inte jag någon psykolog men det låter lite som borderline. Har själv känt sådär förut, när jag var yngre. Blev äcklad av alla män som tyckte om mig eftersom jag hatade mig själv och blev äcklad av mig själv. Då tycker man att folk som gillar en är sjuka i huvvet (det kanske de är oxå haha, men det hör inte hit ;-) ). Så det blev en ond cirkel – så fort nån var snäll, visade intresse eller faktiskt bara var bra så var jag ju tvungen att förstöra det. Och inte bara i relationer – till slut måste man förstöra allting som är “fint” eller som man mår bra av, för antingen så är man “inte värd det” eller så vet man att “det kommer ju ändå ta slut snart så det är lika bra att jag själv sätter stopp för det”. Den där känslan av maktlöshet och total tomhet..Så man kämpar stenhårt för att förekomma för att man är så jävla stolt på ett sätt.

Det BEHÖVER ju inte vara någon diagnos bara för att man känner sig lite hispig under en period, men om du mår så dåligt att du gråter ofta och får deppattacker tycker jag lätt att du ska söka hjälp. Börja med husläkaren så kan du få remiss till psykolog osv.

Om man vill lära sig hur man funkar den “hårda vägen” så är det bara att upprepa samma misstag tillräckligt många gånger tills man har “lärt sig” att inte bli kär i idioter som ändå inte vill ha en, att det där omöjliga kanske är omöjligt av en anledning. Men man måste ju ibland prova det omöjliga för att fatta att det inte alltid är det bästa.

Annars är de enda tips jag har till när det känns som en berg och dalbana de klassiska… Var snäll mot dig själv. Förlåt dig själv, hur jobbigt det än är. Och när det börjar snurra så där i huvvet så försök att stanna upp bara och vara “logisk” (jag vet, svintrist ord och sjukt svårt att vara det). Nästan göra en lista där du väger + mot -.

Typ: Jag är kär i en omöjlig kille med fula cowboyboots som pruttar i sömnen, som alltid glömmer bort min födelsedag, han ljuger om allt, har otrevliga barn och är notoriskt otrogen. Och på plus-sidan vad hamnar där egentligen? Och samma sak med de “snälla killarna”. Gör en plus-lista och en minus-lista och spalta upp. Sen kan man ju inte rå för sina känslor, “omöjliga” personer har ju en tendens att liksom få en helt hooked, men det kan bli lite enklare att bibehålla sitt lugn om man i alla fall försökt att vara lite rationell nångång.

Kanske även bra att ta en liten kill-paus. Det kan ju snurra så jävla fort, och har man en har man alla som jag och mina kompisar brukar säga. Så man kan ju lätt bli helt förvirrad, och inte veta vem eller vad som betyder något.

Och så det viktigaste av allt: Ät ordentligt, fucka inte med sömnen och stressa inte i onödan. Stress blir man galnare än nåt annat av!