Måndag 20 Sep
Stockholm

Succéstylistens fest med porrkung

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Superstylisten Jonas Hallberg bjuder Hollywoods porrelit på en genomblöt svenskfest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Det här är Jonas Hallberg

Namn: Jonas Hans Fabian Hallberg

Ålder: 40 ("Men känner mig inte en dag äldre än 30!")

Bor: Hollywood, Los Angeles, Kalifornien, Usa.

Aktuell med: Coach i svenska "Top Model" och lanserar sin första klädkollektion "STARS by Jonas Hallberg" i mitten av april.

Förebilder: Mina fyra ikoner är Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Grace Kelly och Ava Gardner. Always and forever. Vilka sanna filmstjärnor de var! Wow!

Favoritdesigners: Versace, Cavalli, Herve Leger, Dolce & Gabbanna och Lars Wallin.

De här plaggen borde varje kvinna ha i sin garderob: Clutchbag, solglasögon, hööööööga klackar, knytblus och aftonklänning.

Tre måsten att göra under Stockholmsbesöken:
Träffa mina bästa vänner och prata om livet, saknar dem alla mycket!

Ta en promenad runt Djurgården och gärna in på Skansen, jag älskar att gå på zoo, även om det bara är sälar och älgar, så mysigt ju!

Sitta på Sturehof och skala färska smögenräkor, doppa i majonäs och dricka ett glas iskallt vitt vin. En klassiker ju, räkor och vitt vin, värsta svenne ju. Love!

I måndagens avsnitt av Superstylisten Jonas ställer Hollywood-stylisten Jonas Hallberg till med Sverigefest, där det bjuds på sill, Kalles Kaviar och snaps.

På kalaset närvarar ingen mindre än porrfilmskungen Ron Jeremy - som innehar det prestigefyllda världsrekordet i antal inspelade porrfilmer.

Inte mindre än 1750 p-rullar har sett dagens ljus med Ron i huvudrollen. Själv påstår han sig dessutom ha haft sexuellt umgänge med 10 000 kvinnor.

År 2007 släpptes Rons självbiografi med den talande titeln The Hardest (Working) Man in Showbiz.


"Han är inte gay"

Jonas och Ron möttes under en reklamfotografering i Sverige, och umgås nu i deras gemensamma hemvist Hollywood.

– Vi fick ganska bra kontakt och jag tycker att han är en rolig snubbe, så jag tänkte att hade det inte varit kul om han fick komma och knapra lite knäckebröd och sill, berättar Jonas i programmet.

I festens slutskede kastar sig Jonas och en av festens kvinnliga gäster i poolen. Kylan som väntade därefter tvingade de båda att närma sig varandra i en värmande kram.

Ron Jeremy - som bevisligen har en viss kvinnoerfarenhet - ser direkt tecken i det skedda.

– Såg du hur han kramade den där tjejen? Hon var kall och hennes kroppsdelar tydliga. Om han verkligen är bög, så är jag jultomten, säger Ron i programmet.
 

"Superstylisten Jonas" sänds ikväll klockan 23.00 på TV3

Kommentera
Kopiera länk
Dela