Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex Schulman oroad för Kissie: Hon har problem

- 02/05/2011, 18:47 -
Alexandra "Kissie" Nilsson.
1 av 3

Alexandra "Kissie" Nilsson.

Nyheter24

Alex Schulman.
2 av 3

Alex Schulman.

Janerik Henriksson / SCANPIX

En kraftigt nerbantad Kissie på fest tidigare i år.
3 av 3

En kraftigt nerbantad Kissie på fest tidigare i år.

EEROBILD / All Over Press.

Skandalbloggerskan fettsuger sina lår. Alex Schulman är djupt bekymrad.

Mycket kan sägas om Alexandra ”Kissie” Nilsson, men att hon skulle behöva förminska sina lår är inte en av dem. Ändå är det precis vad den skandalomsusade blondinen tagit sig för. I dagarna gick hon till en klinik för att få sitt "fett" på låren borttaget. Tilltaget har fått skribenten Alex Schulman att oroa sig för storbloggerskans hälsa.

– Jag är varken läkare eller expert, men för mig är det tydligt att en person som ser ut på det här sättet har problem, kanske till och med allvarliga problem, med sin vikt, skriver programledaren och journalisten på sin blogg.

Personen som genomfört ingreppet får sig också en känga av den schulmanska pennan.

– Den ansvariga för den kliniken, personen som accepterade att behandla bort Kissies fett på låren, borde man ta itu med, fortsätter han på bloggen.

 

Avfärdar kritiken

Kissie, som ofta fått utstå kommentarer om sin kropp, har i ett tidigare inlägg bitit i från angående kritiken om att hon skulle vara en dålig förebild för unga.

– Det är min kropp som jag ska leva med, därför kommer jag leva med den kropp jag vill ha. Inte vad folk tycker jag ska ha, inte ens om det betyder jag är en dålig förebild.