Tisdag 28 Sep
Stockholm

Quetzala: Fegt, Schulman

1 av 5
Alex Schulman.
2 av 5
Alex Schulman. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Quetzala Blanco om varför det är enkelt att sparka in öppna dörrar och dissa Kissie – men varför vågar ingen attackera någon som är kreddig?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare i veckan åkte den redan supermagra bloggerskan Kissie till en klinik och fettsög sina redan pinnsmala lår. Alex Schulman är djupt oroad.

– Jag är varken läkare eller expert, men för mig är det tydligt att en person som ser ut på det här sättet har problem, kanske till och med allvarliga problem, med sin vikt, skriver Alex Schulman i sin blogg.

Absolut. Förmodligen har Kissie – som de flesta av oss – superproblem med mer än sin vikt om vi säger så. Men frågan är ju varför Alex Schulman bara ger sig på så enkla och öppna mål som just Kissie. Det känns nästan som att Schulman börjar bli både lite lat och feg där ute på Gotland (eller var han nu är).

Jag hoppas att det inte är så, för jag jublade när Schulman gav sig på de feta, nej jag menar heliga korna på Vecko-Revyn i och med den hycklande Size Hero-kampanjen.

För hur kommer det sig att ingen oroar sig när någon i det lite hippare gardet, säg, Elin Kling, kablar ut bilder på sig själv där hon i stort sett bara består av skinn och ben och en skrynklig tygbit från sin H&M-kollektion? Någon som dessutom på riktigt är både en förebild ditten och en affärskvinna datten. Kissies läsare är ju om vi ska vara helt ärliga mest spammare och hysterikor.

Well, jag har två teorier. Den första är att det kanske är obehagligt att dissa och sedan behöva springa på hippa modebloggarbrudar på Teatergrillen – men att man inte behöver oroa sig för sånt när det gäller Kissie som ändå bara hänger på typ Solidaritet och barnmatshyllan på ICA.

Den andra teorin är att Kissie ständigt bloggar om bantning, diet och sin icke existerande självbild – medan den riktiga modebloggeliten oftast låtsats som att det regnar och att de är skapta med ett BMI på tretton.

Hur som helst är det deppigt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela