Tisdag 19 Okt
Stockholm

Här är Sveriges sexigaste badboys

14. Hugo Rosas
Han är purung, ashet och lever ett actionladdat liv. Dessutom har han lägrat både Kissie och Linda Rosing. Respekt.
1 av 20
14. Hugo Rosas Han är purung, ashet och lever ett actionladdat liv. Dessutom har han lägrat både Kissie och Linda Rosing. Respekt. Foto: Bild från http://www.hugorosas.se.
Big Brother-deltagaren Rodney da Silva har ett bagage av besatta ex, en rekordsnabb förlovning i Big Brother-huset och en lika kvick minnesförlust av trohetslöftena. Dessutom har han försökt storma huset, skrikit sieg heil på bästa sändningstid och dömts
2 av 20
Big Brother-deltagaren Rodney da Silva har ett bagage av besatta ex, en rekordsnabb förlovning i Big Brother-huset och en lika kvick minnesförlust av trohetslöftena. Dessutom har han försökt storma huset, skrikit sieg heil på bästa sändningstid och dömts. Foto: TV11
3 av 20
4 av 20
5 av 20
6 av 20
7 av 20
8 av 20
9 av 20
10 av 20
11 av 20
12 av 20
13 av 20
14 av 20
15 av 20
16 av 20
17 av 20
18 av 20
19 av 20
20 av 20

Från Big Brother-Rodney till Ulf Lundell – Nyheter24:s nöjesredaktör Quetzala Blanco har listat Sveriges sexigaste bad boys.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bad Boys-bubblare:

Helge Fossmo, Ola Lindholm, han som ser ut som en nazist och är pressassistent i Sverigedemokraterna, Eric Saade,Denho Acar, Zeke Tastas, Färjan-Håkan, Niklas Strömstedt, Anders Timell, Agneta Sjödins ex som vi har glömt vad han heter, Christer Sjögren, Steffo Thörnqvist, Helikopterrånarna, han som ser lite konstig ut i Lasse Stefanz, Nemo Hedén.

Någon älskar kola och rånare, en annan har tusen domar på sig, någon har kört rattfull, en annan är en mästare på kvinnor, vissa har tatueringar och tränar fyra timmar om dagen.

Andra är kanske lite till åren, börjar få vitt hår och sitter mest och degar i sina våningar och filosoferar.

Men en sak har de ändå alla gemensamt – de är Sveriges absolut sexigaste, farligaste och mest underbara bad boys.

VIDEO: P Diddy – Bad boys for life

Kommentera
Kopiera länk
Dela