1 av 4
- Foto: Faksimil från TMZ
2 av 4
- Foto: Faksimil från TMZ.
3 av 4
- Foto: Faksimil från TMZ.
4 av 4
- Foto: Faksimil från TMZ.

Här poserar Arnolds familj med hans okända son

Tog med sig familjen till sin okände sons dop för tolv år sedan. Poserade glatt tillsammans utan att veta om hemligheten.


Fakta

Läs mer om Arnolds okända barn här.

Avslöjandena kring Arnold Schwarzeneggers dubbelliv blir bara mer och mer komprometterade för filmstjärnan. TMZ avslöjar nu att den förre guvernören tog med sig familjen till sin sons dop redan 1998 - och fick dem att posera bredvid pojken. Utan att någon misstänkte att det var Arnolds son som infördes i den kristna gemenskapen.

Även bilder på Arnold och sonen, då de spelar minigolf, har publicerats.

Klicka i bildspelet ovan för att se bilderna.

/
/
/
/
/
/
/
/
Son
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

1 timme sedan
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 timmar sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

2 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

idag 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".