Stockholm

Bloggresumen: Vecka 23

. Foto: MONTAGE

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 23?


Läs mer
Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. BB-bråk

 När Big Brother är slut börjar smutskastningen, uppenbarligen. Roza Kahi, en deltagare som åkte ut ganska tidigt, tog första steget i ett inlägg där hon i listform skrev ut "den nakna sanningen" om tiden i huset.

Sonia Kamau gav snabbt svar på tal, liksom Jessica Karlén. Det är en härva utav kolossala proportioner som stundvis är mer underhållande än Roza Kahi själv under hennes mer eller mindre psykosaktiga utbrott i Big Brother-huset.

2. Kenza blir modelljägare

Kenza Zouiten får ett teve-program tillsammans med Andreas Wijk. "Modelljakten" blir namnet och ska hjälpa unga tjejer att följa sina modelldrömmar. Enligt uppgift ska det bli "seriösare än Top Model". Om det är positivt eller negativt återstår att se.

Programmet börjar sändas i höst, dock enbart på Kanal 5-webben. Antingen blir det samma flopp som Glamourama eller så banar Kenzas programledarerfarenhet från Kenza&Tyra;-Show väg för en succé utan dess like.

3. Blondinbella som rektor?

Under flera veckor har Isabella "Blondinbella" Löwengrips läsare fått höra om ett "hemligt projekt" som kommer att presenteras "inom kort". Nu står det klart att det rör sig om en gymnasieskola som hon kommer att starta tillsammans med utbildningskonsulten TÄNK OM.

Detta projekt gav ju Isabella en ledtråd till i Resumé för några veckor sedan när hon berättade att det är en dröm att starta en skola. Imponerande att hon följer sina drömmar!

 

Veckans bästa

Linda Thelenius (fd Rosing) har fått ta så mycket skit under den senaste tiden, kanske främst för hennes comeback i Big Brother i söndags. Även om kritiska bloggkommentarer är en del av vardagen när man driver en blogg så gör sig Linda verkligen inte förtjänt av de groteska mängder kommentarer hon får in av närmast spyfärdig karaktär.

Tvärtom, hon skriver en bra blogg på ett bra sätt. Varför fokuserar folk på att hon har stora tuttar när bloggen i fråga är fruktansvärt underhållande? Go Linda!

 

Veckans kalkon

I början, när Bloggresumén startade upp, utsåg vi Egoina till veckans bästa. Men den titeln vill vi avskriva henne i dag. Hon är förmodligen en av Sveriges i särklass divigaste bloggare. Den tidigare down to earth-andan som genomsyrade varenda inlägg har nu tagits över av något sorts storhetsvansinne.

Dessutom skriver hon krönikor i samma klass som ett dagisbarn.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.