Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maria Montazami avslöjar detaljer om sitt liv i ny bok

- 15/06/2011, 15:04 -
1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

All over press

4 av 5

All over press

5 av 5

All over press

Hon har gjort succé i allt från reality-teve till Montazamifierade reklamer. Nu släpper Maria Montazami boken som bjuder på lite av varje.

Ända sedan Maria Montazami gjorde sitt kontroversiella framträdande in i rampljuset i och med "Svenska Hollywoodfruar"TV3 för två år sedan har karriären gått spikrakt uppåt.

Medan hon hyllats för sin framtoning, förkärlek till läppstift och karisma har erbjudanden vällt in från olika håll och kanter. För den toffsälskande Maria har framgången först och främst handlat om allt från att ta emot pris på QX-galan, designa för Cancerfonden och dessutom har hon hunnit med att släppa sin egna kollektion med väskor och smycken.

Svenskarnas nyfikenhet på "Hollywoodfrun" tycks helt enkelt aldrig svalna. Därför släpper Maria nu en rykande het bok om mat, inredning, inspiration och som bjuder glimtar ur hennes privata liv i Kalifornien. Förhoppningsvis ska den mätta svenskarna på fler än ett sätt.

Avlöjar privata detaljer kring sitt liv

Boken utlovas bjuda på sådant det blonda yrvädret från Västerås tidigare aldrig pratat om. Läsarna kommer få en ordentlig inblick i Marias soliga liv från hennes hem i Stilla havet. Boken, som är skriven tillsammans med Ulf Elfving, släpps den 1 september och Maria menar att det är en dröm som gått i uppfyllelse.


”Att få göra den här boken tillsammans med Ulf Elfving är en dröm. Ulf är väldigt duktig på att skriva och har inom kort lärt känna mig och familjen och har tagit det bästa från alla våra karaktärer. Ja, han har väl slängt in ett och ett annat gammalt minne man helst skulle vilja glömma", skriver Maria i sitt förord.

Maria kommer att besöka Sverige i och med lanseringen av sin bok, bland annat på Bokmässan i Göteborg.