1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Maria Montazami avslöjar detaljer om sitt liv i ny bok

Hon har gjort succé i allt från reality-teve till Montazamifierade reklamer. Nu släpper Maria Montazami boken som bjuder på lite av varje.


Så blev hon Hollywoodfru

Maria Montazami är född i Västerås 1969. I slutet av 80-talet åkte hon till USA för att hälsa på sin syster, men stannade sedan för att arbeta som au pair.

Senare jobbade hon även som servitris och föll där för sin nuvarande man Kamran som var ägare till restaurangen hon jobbade på.

Ända sedan Maria Montazami gjorde sitt kontroversiella framträdande in i rampljuset i och med "Svenska Hollywoodfruar" på TV3 för två år sedan har karriären gått spikrakt uppåt.

Medan hon hyllats för sin framtoning, förkärlek till läppstift och karisma har erbjudanden vällt in från olika håll och kanter. För den toffsälskande Maria har framgången först och främst handlat om allt från att ta emot pris på QX-galan, designa för Cancerfonden och dessutom har hon hunnit med att släppa sin egna kollektion med väskor och smycken.

Svenskarnas nyfikenhet på "Hollywoodfrun" tycks helt enkelt aldrig svalna. Därför släpper Maria nu en rykande het bok om mat, inredning, inspiration och som bjuder glimtar ur hennes privata liv i Kalifornien. Förhoppningsvis ska den mätta svenskarna på fler än ett sätt.

Avlöjar privata detaljer kring sitt liv

Boken utlovas bjuda på sådant det blonda yrvädret från Västerås tidigare aldrig pratat om. Läsarna kommer få en ordentlig inblick i Marias soliga liv från hennes hem i Stilla havet. Boken, som är skriven tillsammans med Ulf Elfving, släpps den 1 september och Maria menar att det är en dröm som gått i uppfyllelse.


”Att få göra den här boken tillsammans med Ulf Elfving är en dröm. Ulf är väldigt duktig på att skriva och har inom kort lärt känna mig och familjen och har tagit det bästa från alla våra karaktärer. Ja, han har väl slängt in ett och ett annat gammalt minne man helst skulle vilja glömma", skriver Maria i sitt förord.

Maria kommer att besöka Sverige i och med lanseringen av sin bok, bland annat på Bokmässan i Göteborg.

/
/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.