Söndag 19 Sep
Stockholm

Veckans snyggaste bild

Rebecca gör stan' osäker!
1 av 3
Rebecca gör stan' osäker!. Foto: Privat
Svalt coola Mathilda trollbinder sina läsare.
2 av 3
Svalt coola Mathilda trollbinder sina läsare. Foto: Privat
Sandra är sommarfräsch vid skärgården!
3 av 3
Sandra är sommarfräsch vid skärgården!. Foto: Privat

Sommaren väcker heta känslor hos många, men hetast är Rebecca Simonsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tävla!

Om du vill vinna bilden på Rebecca Simonsson - mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Självklart kan du också nominera dig själv, en vän eller någon annan storbloggare. Mejla din nominering till hetastebloggaren@nyheter24.se.

I vanlig ordning har Nyheter24 korat veckans snyggaste bilder. Det har varit en hård kamp fylld av blod, svett och tårar. Midsommarhettan har utan tvekan haft en gigantisk påverkan på bloggarnas bilder under veckan.

Och nu är en vinnare utsedd.

Ingen har väl undgått Rebecca Simonssons framgångar? Som nattklubbschef på Hells Kitchen, utgör hon en naturlig del av Stureplans grädda. Rebeccas utseende är en blandning mellan look-a-likes som Christina Aguilera och Ariel den lilla sjöjungfrun. Bilden som kammar hem segern är tagen i centrala Stockholms uteliv. Varför Rebecca är så smokin'? Motiveringar är överflödiga.

Veckans tvåa är superunga och ambitiösa Sandra Vikström Påminner hon inte om Wilma i Skärgårdsdoktorn med det blonda hårsvallet och havet som bakgrund? Avgör själva! Bilden togs under helgens midsommarfirande ute i skärgården.

Ljuva, mystiska och anonyma Mathilda kvalar in på veckans tredjeplats. Vältagna bilder som avslöjar ett stort fotointresse får en att fastna - direkt. En gång läsare av Mathildas blogg, alltid läsare.  

 

Tävla!

Tycker du också att bilderna är heta? Nu kan du vinna Rebeccas partybild (tagen av Fredrik Etoall) i form av en affisch, exklusivt signerad! Det enda du behöver göra är att mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se. Om du har tur drar vi just ditt namn och du får ett konstverk värt namnet hemskickat till dig nästa tisdag då vinnaren utses.

Om du till nästa vecka vill nominera dig själv, en vän eller en storbloggare mejla till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela