Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu "dör" Charlie Sheen

1 av 4

Chris Pizzello/AP/SCANPIX

2 av 4

All Over Press

3 av 4

All Over Press

4 av 4

David Zalubowski/SCANPIX

Nöje | 28/06/2011 08:48

Det blir inte som tidigare trott Ashton Kutcher som tar över Charlie Sheens roll i 2 1/2 män. Nu dör istället seriens huvudkaraktär.

Nyligen meddelades det att skandalkungen Charlie Sheen tvingas hoppa av sin roll som Charlie Harper i teveserien 2 1/2 män - efter ett storbråk med seriens producent Chuck Lorre.

Enligt källor till TMZ kommer Lorre nu medvetet förhindra att Sheen någonsin kan ta sig tillbaka till serien - genom att ta död på hans karaktär.

Charlie Harper kommer köra ut för en klippavsats, och avlida redan i säsongspremiären som sänds i USA i september.

Denna tragiska händelse tros vara något av en parodi på det faktum att inte bara en, utan två, av Charlie Sheens egna bilar har kört ut för klippor vid den beryktade vägen Mulholland Drive i Los Angeles.

I Charlie Sheens ställe kommer Ashton Kutcher tillkomma serien, men alltså inte i Sheens roll, som man tills nu trott. Istället ryktas det om att Kutchers karaktär är den man som köper Charlie Harpers hus efter hans död.