Victoria Milan.
1 av 3
Victoria Milan. - Foto: Victoria Milan
Victoria Milan.
2 av 3
Victoria Milan. - Foto: Victoria Milan
Dominika Peczynski.
3 av 3
Dominika Peczynski. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Otrohetssajten Victoria Milan frias

Efter rekordmånga anmälningar för sin tillsynes stötande reklam frias nu otrohetssajten VictoriaMilan.


Så funkar det

Victoria Milan kan gifta och samboende registrera ett konto för likasinnade som söker en affär. Sajten är Nordens första datingsida för människor som redan lever i ett förhållande, och erbjuder fullständig anonymitet för sina medlemmar.

Enligt sajtens hemsida visar internationella undersökningar att "omkring 30% av medlemmarna på de traditionella dejtingsidorna för singlar egentligen är gifta eller lever i förhållande".

När otrohetssajten Victoria Milan, med Dominika Peczynski i spetsen, gick ut med sitt budskap ”Gör livet levande – ha en affär” inkom rekordmånga anmälningar till reklamombudsmannen.

Hela 206 stycken personer anmälde tjänsten för att vara stötande och omoralisk, samt att uppmana till otrohet.

Idag beslutades det att Victoria Milan frias, då reklamombudsmannens opinionsnämnd i ett uttalande skriver att reklamen inte strider mot god marknasföringsetik.

I uttalandet skriver opinionsnämnden även att deras uppgift är att bedöma reklamen, och inte själva tjänsten.

- Vi är naturligtvis glada för det här beslutet. Vi har ingen önskan att göra människor upprörda, utan tvärtom vill vi göra livet bättre för dem som väljer att vara medlemmar hos oss, förklarar tjänstens VD Sigurd Vedal.

/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

igår 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".