- Foto: Magnus Neideman / SvD / SCANPIX

Carolina Gynning jagas av kronofogden

Carolina Gynning är hett eftertraktad just nu - även hos kronofogden. Där ligger en skatteskuld på över 300 000 kronor.


Det här visste du inte om Gynning

Carolina Gynning föddes i Helsingborg men flyttade ett par år senare till Falsterbo där hon vuxit upp med sin familj.

Hennes mamma är en känd konstnär och Carolina har gått Estetiska programmet med inriktning bild och form under sin gymnasietid. Samtidigt jobbade hon som modell.

Tevepersonligheten Carolina Gynning har mycket på gång för tillfället. Förutom att hon är aktuell i den svenska långfilmen "Blondie", så släpppte hon nyligen sin bok "Laura - flickan från havet" och har varit frontperson i en reklamkampanj för skokedjan Scorett tillsammans med modellen Marcus Schenkenberg.

Men det är fler som jagar mångsysslaren Gynning, enligt vad Resumé erfarar. Även kronofogden vill nämligen få sin beskärda del av kakan, då den skånska stjärnan har två skatteskulder liggande. Dessa ska enligt uppgifter uppgå till 310 000 respektive 4000 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.