Ska han hämta inspiration därifrån, måntro?
1 av 6
Ska han hämta inspiration därifrån, måntro? - Foto: ALL OVER PRESS
Justin Timberlake.
2 av 6
Justin Timberlake. - Foto: ALL OVER PRESS
Justin Timberlake medverkade tidigare i The Social Network.
3 av 6
Justin Timberlake medverkade tidigare i The Social Network. - Foto: Markus Schreiber/AP/Scanpix
Timberlake och ex-flickvännen Jessica Biel.
4 av 6
Timberlake och ex-flickvännen Jessica Biel. - Foto: Steven Senne/AP/Scanpix
Justin Timerlake blir delägare i Myspace.
5 av 6
Justin Timerlake blir delägare i Myspace. - Foto: All over press
Justin Timberlake är en stilig karl.
6 av 6
Justin Timberlake är en stilig karl. - Foto: All over press

Timberlake ska rädda Myspace - ny ägare

Popartisten ska hissa seglet hos det sjunkande skeppet.


Justin Timberlake har gått in som delägare i Myspace. Hans uppdrag på sajten, med ett sviktande medlemsantal, blir att utveckla den kreativa strategin. Han ska helt enkelt se till att sajten når sina forna glansdagar igen.

Myspace, som är en portal där fans kan komma i kontakt med artister, ska med Timberlake vid rodret omvandlas till en hub för musik, men också underhållning generellt.

– Jag ser fram emot att hjälpa till att få liv i Myspace genom att använda den sociala plattformen för att få artister och fans att mötas på samma community, säger han i en kommentar.

Justin Timberlake, som spelade en av huvudrollerna i Facebook-filmen The Social Network, har nu mångas ögon på sig. Hur ska han lyckas? Tänker han i sann Social Network-anda följa Facebooks framgångsrecepet - ta bort ett ord ur namnet och döpa om musikportalen till Space?

Det får tiden utvisa.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.