Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Shia LaBeouf: Jag låg med Megan Fox

- 01/07/2011, 09:44 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Under inspelningen av Transformers hettade det till mellan Shia LeBeaouf och Megan Fox. Nu avslöjar Shia att stjärnorna varit mer än vänner.

Transformers-stjärnan Shia LaBeouf avslöjar att han och motspelerskan Megan Fox haft en romans. Det var under inspelningen av Transformers som de fattade tycke för varandra.

Shia fick i en intervju med Details frågan om han någonsin legat med sexikonen Megan.
– Du spelar in under ett halvår med någon som ska vara attraherad av dig och du av den. Jag kunde inte skilja på jobb och privatliv i den situationen. Tiden jag spenderade med Megan var våran sak men jag tror att du kan se kemin i filmen, svarar Shia.

I samma intervju undrar reporten om Megan Fox dejtade sin nuvarande man Brian Austin Green vid tillfället för romansen.
– Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte upprepar Shia hela tolv gånger som svar och avslutar med att säga att det var som det var.

En källa till Details menar dock att Megan och Brian hade en tio månader lång paus innan de blev tillsammans igen. Megan ska därmed inte varit otrogen mot den före detta Beverly Hills-skådisen Brian.