- Foto: MONTAGE

Bloggresumén: Vecka 26

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 26?


Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Flippat midsommarfirande

Med midsommar kommer fylla. För det mesta en ganska behaglig.

Men för Sveriges bloggelit följde midsommarfirande på Nåttarö med en gigantisk bakfylla.

Och kopiösa minnesluckor.

Hugo Rosas, Daniel Paris, Rosanna Charles, Aliette Andersson, Jackie Ferm, Amir Akrouti intog ön och började bråka med öns invånare.

Allting slutade med att Hugo Rosas bråkade med 12 personer. Eller? Man vet aldrig. Men Rosanna verkar ha koll.

Läs mer i ämnet här.

2. Gynning i pengakris

Den skånska superstjärnan Carolina Gynning är eftertraktad av många.

Däribland kronofogden. 314 000 kronor ska hon nämligen ha i liggande skatteskulder. Carolina Gynning gick dock ut samma dag och deklarerade att det inte stämmer. Enligt henne är allt "en stor missuppfattning".

"Skatteverket kommer att ta bort denna anmärkning genast. Tråkigt att vara känd person när det blir sådana här missuppfattningar. Hade tyckt att dessa saker borde vara privata. Jag förstår inte att någon har lust att läsa skit som detta. Men tyvärr måste jag stå ut med detta som offentlig person. Jag är inget proffs på ekonomi och har en ekonomifirma som sköter alla mina ekonomiska angelägenheter."

3. BB-profilen totalsågar Dessie

I senaste avsnittet av "Schulman show" var Gry Forssell hedersgäst. Ämnena som diskuteras var många, däribland Dessies låt.

Programledaresset tog då tillfället i akt att fullständigt smula sönder låten i bitar. Hon kallar bland annat Dessie för en "uttryckslös knulldocka", i alla fall i videon.

Trots det hyllas Dessies debutsingel i bloggosfären. Isabella Löwengrip har gått ut och stöttat Dessie, som ett led i hennes kampanj för unga tjejer att bli framgångsrika entreprenörer.

 

Veckans bästa

En doldis värd att hylla är Mathilda. Med supersnygga bilder och ett unikt språk fullständigt trollbinder hon sina bloggläsare.

Det är faktiskt helt skruvat att hon inte är större än vad hon är just nu. Det är något magiskt skimmer över henne. Förhoppningsvis är tiden inne. Snart. Lycka till!

 

Veckans kalkon

Samtidigt som hon gjort en radikal förändring sedan tiden i Paradise Hotel, så har Natacha Peyre den förmodligen tråkigaste bloggen man kan hitta.

Två meningar per blogginlägg. Bilder på henne, ibland hennes vänner.

Innehållslös. Tommare än en blondins bokhylla. Den ekar, nästan. Det finns liksom ingen passion.

Och det värsta är att hon ska starta en till - en amerikansk variant. Lyckat, verkligen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!