Lördag 16 Okt
Stockholm

Slår tillbaka mot kritiken

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Efter förra veckans premiär av Allsång på Skansen kallades Måns Zelmerlöw gubbig och lillgammal. Nu ger han svar på tal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Allsång på Skansen

Allsång på Skansen sänds varje tisdag direkt från Sollidens scen på Skansen i Stockholm.

Klockan 20.00 i SVT1 gästas programledare Måns Zelmerlöw varje vecka av aktuella artister.

Denna vecka besöktes programmet av Håkan Hellström, The Moniker, Siw Malmkvist, Miriam Aïda, Ulrik Munther och Hasse Alfredson.

Efter förra veckans säsongspremiär av Allsång på Skansen möttes programledare Måns Zelmerlöw av syrliga kommentarer gällande sin personlighet - vilket han under tisdagens program fick läge att slå tillbaka mot.

Trots succéstarten för den nya allsångsvärden har det från flera håll riktats kritik mot att lundasonen är lillgammal och gubbig. Detta trots att man från SVT:s sida uttryckligen har eftersökt en föryngring av programmet i år.

"Absolut inte gubbig"

När allsångens andra program under tisdagen gick av stapeln fick Måns möjlighet att ge svar på tal.

– Nu vågade jag inte läsa allt som skrevs efter förra veckan, men jag har hört att olika medier har enats kring att jag är Sveriges yngsta gubbe, så jag försökte pika lite om det under veckans sändning.

Själv menar 25-åriga Måns att han framstår som allt annat än gammal och mossig.

– Jag är absolut inte gubbig! Men i och med att allt har gått så fort i min karriär så har jag tvingats att mogna lite fortare, och i kombination med att jag tycker om att klä mig propert, har jag fått en stämpel av att vara gubbig. Men jag har absolut ett ungdomligt sinne, säger han till Nyheter24 efter sändningen.

Tappade fokus

Förra veckans nervpärs tog hårt på den nyinvigde programledaren, som hade svårt att ta in vad som faktiskt hade skett.

– Jag var helt tom dagen efter programmet, och det tog fram till fredagen innan jag faktiskt återhämtade mig. Det kändes som att jag var 16 år igen, och jag hade inget fokus över huvud taget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Så hånades Marie