Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kate Moss redo för sitt andra barn

- 06/07/2011, 09:49 -
1 av 2

All over press

2 av 2

All over press

Kate Moss nyblivna man har fått henne på rätt spår. Nu sägs stjärnan vara redo för ett barn till.

De senaste åren har varit kantade av skandaler och hårt festande för Kate Moss, 37. Kokainmissbruk, sönderrivna kläder och ett slitet ansikte gjorde supermodellens succékarriär till ett minne blott. Men efter att ha blivit av med flertalet kampanjer tog hon sig i kragen.

Det sägs vara Kates nyblivna man Jamie Hince som står bakom skandalmodellens nya hälsosamma livsstil. Paret gifte sig förra helgen och är just nu på smekmånad i Medelhavet på den brittiska affärsmannen Sir Philip Greens lyxyacht.
– Kate vill ge den bästa bröllopspresenten hon kan till Jamie och det är att komma hem från deras smekmånad gravid, säger en källa till Closer Magazine.

Gör allt för att bli gravid
Kate, som redan har en dotter, tycks göra allt för att bli gravid igen.
– Hon är verkligen redo nu. Det har alltid varit något annat på gång men inte nu. Hon har ätit ton av oljig fisk, grönsaker och frukt för att kunna bli gravid, säger samma källa.