1 av 2
- Foto: All over press
2 av 2
- Foto: Privat

Så är Hugo Rosas drömtjej

Vill du få Hugo Rosas på fall? Då har du som har humor och är nykter störst chans.


Bloggar:

Paow blogg hittar du här.

Hugo Rosas blogg hittar du här.

Efter lite mer än ett år gick nyligen Hugo Rosas och Paulina Danielsson (Paow) skilda vägar. Anledningen ska till skillnad från parets tidigare uppbrott inte berott på någon skandal. Paulina, som just nu befinner sig i Marbella för att sola och festa, förklarar i bloggen att de två helt enkelt ville olika saker. Men trots att de gjort slut har de ändå regelbunden kontakt under Paulinas resa.
– Vi har pratat var tredje dag kanske, skriver Rosas i sin blogg

Hugo som innan Paulina haft en blixromans med Linda Thelenius fd Rosing i programmet "Den rätta för Rosing", berättar nu i bloggen vad han attraheras av hos en tjej. Och vad som helt går bort.

När en läsare frågar hur Hugos drömtjej ser ut, svensk eller utländsk, svarar han:
– Svensk eller utländskt spelar ingen roll men jag gillar lite gyllenbruna tjejer som ser lite exotiska ut.
Exet Paulina, som tidigare blivit kritiserad för att ha uttalat sig främlingsfientligt är själv helsvensk med en låg procents ursprung från Schweiz.

Hugo skriver även att han gillar små, smala och söta tjejer, gärna med mycket humor. Hon får även gärna vara vältränad, men magrutor går bort. Fulla tjejer har heller ingen chans att charma bloggaren.
– Det värsta jag vet är för fulla brudar. När dom inte har kontroll på vad dom säger, hur dom ser ut, vad dom gör, skriver Hugo.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!