Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dummast, roligast och sjukast på teve i höst

- 13/07/2011, 15:54 -
1 av 4

BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

2 av 4

HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

3 av 4

JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

4 av 4

LEIF R JANSSON / SCANPIX

"Det går ju ingenting på teve". Jo, det gör det faktiskt. Och Nyheter24 vet hur du ska zappa i höst. Det bjuds bland annat på karatefylla, Adam Alsing och en ny säsong av Hollywoodfruarna.

Sommarspelen (Kanal 5)

Vad: Det kallas redan för "förnedrings-teve" på nätet. I programmet kommer 16 kändisar att tävla mot varandra i "galna" grenar. Och falla pladask ner i vattnet till höger och vänster. Det har också redan spekulerats i om grenarna rent av är för svåra för vissa. Anton Körberg, bloggerskan Tyra Sjöstedt, polisen Martin Melin och Katrin Zytomierska är några av deltagarna som är med och tävlar. Vem som kommer att göra bort sig mest? Vem får en vattenspruta på låret? Vem vinner? Det visar sig.  

Mening vi kommer att få höra: "Men vilket gnäll det är på vissa", "KÄMPA NU FÖR FAN", "Jag bröt just en nagel, skicka hit sjukvårdarna", "Ge mig syrgas. Nu".

Mening vi kan glömma: "Det här är lättare än OS", "Jag har sprungit 400 meter i simfötter många gånger tidigare", "Kunde det inte vara lite svårare grenar?"
 

Karatefylla (Kanal 6)

Vad: Kanal 6:s nya program kommer att handla om något av de pinsammaste som finns: fylla på jobbet. Det är en ny humorserie som kommer att skildra saker som kan hända på och kring jobbet. Någon som somnar på chefens kontor i underkläder, någon som skäller ut en kollega efter att ha börjat after work under pågående arbetstid? Någon som "råkar" välta ut en öl över chefens nya dator? Man bör hur som helst ha skämselkudden redo. Och vara redo med fingret på mute-knappen på fjärrkontrollen.

Mening vi troligtvis får höra: "Var jag full i går?", "Men den går att laga va? ", "HELVETE VAD DEN NUBBEN SATT", "Vem är är jag. Egentligen?".

Mening vi kan glömma: "Jag kör varannan vatten idag", "Häll inte upp allt".


Breaking News
(Kanal 5)

Vad: Ett nytt nyhetsprogram där Filip Hammar och Fredrik Wikingsson kommer att ta upp intressanta nyheter, ur deras perspektiv. Tittarna kan vänta sig både spännande gäster och reportage. Allt sänds live.

Meningar vi kommer att få höra:  "Att den här killen lyckades att både råna butiken sedan fastna på film i en peruk. Det är en bedrift ändå", "Man har alltså slutat att sälja fläskfilé på grillen i Örebro. Ofattbart."

Mening vi kan glömma: "Trafiken står alltså stilla vid Järva krog. Jag upprepar. Trafiken står alltså stilla"
 

Svenska Hollywoodfruar (Tv3)

Vad: Realitysåpan med Maria Montazami i spetsen kommer återigen att synas i rutan. Nu är den populära serien inne på sin fjärde säsong, med allt vad det innebär. Tittarna får följa deras lyxliv där de lever i glamour, ger sina hundar en spa-behandling och badar i rent guld med diamanter som peeling-scrub. Ungefär. Med i programmet är också New York-frun Gunilla Persson, Agnes-Nicole Winter och Isabel Adrian.

Meningar vi kommer att få höra: "Jag känner mig naken, rädd, exposed utan mitt läppstift", "Jag kollar never på pricetags när jag shoppar".

Meningar vi kan glömma: "Var är det nu jag har lagt mina matkuponger?", "Man får vända på slantarna varje månad för att få det att gå ihop".
 

#Adam Live (Tv3)

Vad: Teveveteranen Adam Alsing gör en Letterman och sänder underhållning i talkshow-version, varje dag. Adam kommer att gästas av välkända personer, och diskutera populärkultur på det där mysiga sätt som bara Adam kan. Vid hans sida finns Carin da Silva och den forma Idol-juryn Daniel Breitholtz.

Meningar vi kommer att få höra: "Eller vad säger ni publiken?"

Meningar vi kan glömma: "Det är dags för mig att presentera min  nästa gäst: välkommen in - Kissie" ,"Det är dags för mig att presentera min nästa gäst: välkommen in - Brad Pitt". Same, same, but different.